Lansare de frumos – ”Andiamo”
February 2, 2011
Astăzi sunt femeie de afaceri
February 3, 2011

Love Duet: Concurs de playback pentru cupluri la Felicia

De fiecare dată când mi se oferă ocazia să povestesc despre ce mai fac eu la Felicia, nu am nicio umbră de ezitare în glas (sau în degetele pe tastatură, după caz). De data această, dorința de a vă povesti este alimentată și de faptul că două din activitățile mele preferate (Belva și Felicia) s-au unit pentru a organiza un eveniment foarte frumos.

Este vorba despre Love Duet, concursul de playback pentru cupluri organizat la Centrul Comercial Felicia în data de 13 februarie, ora 18.00. Marele premiu este un decont de 2000 RON pentru Sala Barocco (Hotel Select) pentru o nuntă perfectă.

Cum se va desfășura

În primul rând, până în data de 10 februarie, trebuie să completați formularul de înscriere în interiorul căruia va trebui să indicați și titlurile celor trei melodii pe care doriți să le interpretați pe scenă.

În data de 11 februarie toți cei care s-au înscris vor fi contactați telefonic pentru a le oferi mai multe detalii despre concurs.

În cadrul concursului de duminică, 13 februarie, fiecare cuplu va trebui să interpreteze melodiile alese în cel mai expresiv mod posibil. Asta înseamnă că se va puncta originalitatea costumelor, recuzita, mișcarea scenică și, nu în ultimul rând, capacitatea de a improviza și de a ”lucra” în echipă, împreună cu celălalt.

Ce trebuie să mai știți

La concurs pot participa atât cuplurile care vor să se căsătorească în anul 2011 sau în anul 2012, cât și cuplurile care nu sunt pregătite încă să facă acest pas, dar vor să facă un cadou frumos unui alt cuplu.

Concursul este unul de playback, nu de karaoke. Deși, din când în când, vom da muzica mai încet, principalele elemente ce vor fi punctate sunt cele menționate mai sus.

Juriul nu este încă în formă completă dar, până în prezent, îi avem pe Ionela Bărbuță (Belvă de-a noastră) și pe Bogdan Alupoaie (din partea celuilalt partener media, iasi4u.ro).

Ia să vedem: cine se simte artist? 🙂

Share

2 Comments

  1. […] Love Duet: Concurs de playback pentru cupluri la Felicia Wed Feb 02, 2011 0:07 am De fiecare dată când mi se oferă ocazia să povestesc despre ce mai fac eu la Felicia, nu am nicio umbră de ezitare în glas (sau în degetele pe tastatură, după caz). De data această, dorința de a vă povesti este alimentată și de faptul că două din activitățile mele preferate (Belva și Felicia) s-au […] […]

  2. Belvele vor fi in mod sigur acolo sa sustina concurentii, pe Ines care se ocupa cu organizarea evenimentului si pe Ionela care face parte din juriu. Bafta celor care vor participa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.