Azi îl recitesc pe Rebreanu
November 26, 2010
Pastă de avocado
November 26, 2010

Lista de Crăciun


Mai este aproape o lună până la Crăciun- adevărat.
Pot începe completarea listei pentru Crăciun mai târziu-greşit!

Ce este lista pentru Crăciun?  Un document, câteodata mai mare decât o foaie A4, cu ce aş avea nevoie pentru Crăciun. Cadouri pentru apropiaţi, ornamente pentru brad, cadou pentru mine, planuri cu privire la locul în care mi-aş dori să petrec  această sărbătoare, bugete detaliate cu venituri şi costuri estimate etc. Neapărat scrise pe o foaie colorată– îmi atrage atenţia.

Încerc să o construiesc cât mai realist, deşi recunosc, nu reuşesc întotdeauna.  Această listă este foarte importantă pentru mine, deoarece mă ajută să-mi controlez într-o mai mare măsură cheltuielile din această perioadă.

Pe voi ce vă ajută să faceţi economii pentru perioada Crăciunului?

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

3 Comments

  1. […] Lista de Crăciun Fri Nov 26, 2010 0:05 am Mai este aproape o lună până la Crăciun- adevărat. Pot începe completarea listei pentru Crăciun mai târziu-greşit! Ce este lista pentru Crăciun?  Un document, câteodata mai mare decât o foaie A4, cu ce aş avea nevoie pentru Crăciun. Cadouri pentru apropiaţi, ornamente pentru brad, cadou pentru mine, planuri cu privire la locul în care mi-aş […] […]

  2. Andreea Marc says:

    Măcar de Crăciun să nu fac asta :p Eu de obicei fac doar lista de cadouri … pe care le vreau eu de la alții 😀

  3. Elena Pribeagu says:

    Nu, nu…nu faci, nu primesti 😛