Urmărind vise
September 22, 2011
Tu cu cât fond de ten te dai?
September 22, 2011

Let’s do it, Romania!

De sâmbătă, 24 septembrie 2011, România va fi mai curată. Cum? Datorită campaniei de curățenie generală, Let’s do it, Romania!

Ideea acestui proiect a fost preluată de la estonieni, care au reușit în vara anului 2009 să impresioneze Europa prin modul în care și-au curățat țara de deșeuri în doar o singură zi. În anul 2010, campania s-a desfășurat cu succes și în țara noastră. Persoane publice, companii de salubritate, ONG-uri și sute de tineri voluntari au pus umărul la treabă și au curățat fiecare părticică din orașul natal.

Iașul se alătură și anul acesta campaniei Let’s do it, Romania!, după ce în 2010, 9500 de voluntari au strâns mormane de gunoaie. Așadar, cei care doresc să participe și anul acesta la campania de curățenie generală, se pot înscrie pe site-ul http://www.letsdoitromania.ro/, la secțiunea Hai în echipă! sau direct în Parcarea Iulius Mall, sâmbătă dimineață între orele 08.00-11.00.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, dar și despre campanie, urmăriți site-ul http://www.letsdoitromania.ro/ sau blogul http://blog.letsdoitromania.ro/?s=Iasi.

Se ne curățăm țara, zic!

Share

2 Comments

  1. Eliza says:

    500 000 de voluntari e ţinta pentru acest, so let’s make a better world.

  2. […] deja planuri pentru sâmbătă. Detalii găsiţi pe site-ul LDR, http://www.letsdoitromania.ro/, pe Belva şi pe multe alte […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.