Ines, acesta NU este un articol colectiv de ziua ta!
March 22, 2012
La mulți ani, floricico!
March 22, 2012

La mulţi ani, Soft Kitty!


Mai ţii minte când ne-am cunoscut acum vreo 5-6 ani? Tu nu mă suportai deloc, iar eu încercam să îţi arăt că nu sunt fată rea şi că mie îmi place de tine. Cred că am „doborât” zidul ăsta de abia după ce te-am întrebat dacă vrei să scrii pentru Belva, în acea şedinţă OdO cu mulţi bărbaţi şi multe date tehnice.

De atunci, m-am lipit foarte tare de tine şi eşti prima persoană pe care o sun când am o bârfă, o problemă sau o idee trăsnită. Dacă cineva spune ceva de rău de tine, sunt în stare să îmi scot „armele” şi să merg până în pânzele albe ca să ştiu că eşti bine. Bine, nu spune nimeni nimic rău de tine, dar zic aşa, dacă ar fi …

Nu vreau să devin lacrimogenă acum, dar, noah, că am făcut-o un pic. Aşa că … gata! Astăzi tre să fii cea mai răsfăţată dintre Belve, aşadar, să continue surprizele!

Şi pentru că atunci când tu vei citi acest articol deja se vor fi întâmplat câteva dintre ele, te invităm să postezi mini-articole pe Belva cu cine ce surpriză ţi-a făcut. Aah, şi vrem fotografii!

La mulţi ani, Inesu!

Sursa foto: getdigital.de

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

2 Comments

 1. Ines Prodan says:

  … little ball of fuuuuuuurr!!!

  Mulțumesc, mama-Belva!

  Și acum, fie vorba între noi: colega aia a mea cu care te asociam eu era o mare scârbă! Ha!

 2. Andreea Marc says:

  Da, mi-am dat şi eu seama ulterior. Am păţit cu ea cum am păţit şi cu …. şi cu … :))

  Anyway, despre ele vorbim la o bârfă. Azi, doar tu contezi! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.