Nu aveți planuri de Dragobete?
February 24, 2012
Dreptul femeii la sex
February 24, 2012

La mulţi ani, Mami!

Pentru că este ziua ta, astăzi vreau să-ţi transmit multă energie pozitivă, cu iz primăvăratec, însoţită de ghiocei sfioşi şi alte floricele în culori vii – în special galbene şi portocalii, pentru că ştiu că-ţi plac!

De mâine începe din nou, în mod oficial, perioada ta norocoasă, de care ai parte în fiecare an: ziua ta, 1 Martie, ziua mamei şi ziua femeilor, începutul primăverii, primele flori şi o mulţime de alte bucurii pentru care multe femei cu siguranţă te invidiază.

Şi fiind atât de minunat să fii născută în această perioadă de vis a anului, te rog să nu care cumva să uiţi să te bucuri din plin de ea, să mergi cu privirea sus şi zâmbetul pe buze şi să profiţi la maxim de micile minuni pe care ţi le pune viaţa-n cale!

La mulţi ani, mami şi-ţi mulţumesc din suflet pentru toate bucuriile şi minunile pe care le-ai presărat tu cu grijă, voit şi atent plănuit, în viaţa mea, care altfel ar fi fost plină de temeri, griji şi … multă frică de-a trăi liber, cu adevărat.

P.S. : Aştept cu nerăbdare să vii la mine-n vizită, să-mpărţim fericirea la doi şi, evident, să mergem la cumpărăturile pe care le plănuim de atâta vreme!

Sursa foto: gradinavesela.ro

Share

1 Comment

  1. cucky says:

    Multumesc mult, pusa draga ! Imi place teribil ceea ce scrii tu pentru si despre mine. Ma sustine mult mesajul tau pozitiv. Abea astept si eu sa vin sa te strang in brate. Chiar daca esti mai inalta decat mine, tot puisor esti pentru mine.
    Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.