Tu ce faci când îţi dai seama că nu știi tot?
December 7, 2012
Tu pentru cine muncești, de fapt?
December 10, 2012

La mulţi ani, draga mea surioară!!!

Nici nu-mi dau seama când a trecut timpul peste noi şi iată-ne, de la fetiţele cu codiţe care ne jucam toată ziua cu păpuşi şi stricam materialele mamei de fuste, la tinerele cu job-uri serioase, măritate şi cu credite la case. Când s-au întâmplat toate astea? Când ai crescut şi ai devenit această femeie uimitor de frumoasă şi grijulie? Când ai căpătat curajul de a lua viaţa în piept şi a-ţi încerca norocul pe meleaguri străine? Pentru că eu încă mă gândesc la tine ca la copila care-mi repeta dimineaţa la ureche lecţia la istorie, astfel încât când mă trezeam o ştiam şi eu pe de rost. Mă gândesc la tine ca la adolescenta care primea flori de la admiratori secreţi la uşă, cea care pleca la Iaşi duminica şi ajungea miercurea. Singura care avea curaj să-i spună NU mamei şi să facă lucrurile cum vrea ea!

Poate nu ţi-am spus până acum, dar am fost mereu foarte mândră de tine, de tot ce eşti şi, mai ales, tot ce ai devenit: o femeie frumoasă, responsabilă, muncitoare, iubitoare, mereu elegantă!

Nu ne-am declarat dragostea una faţă de cealaltă decât atunci când ne-am trezit la mii de kilometri distanţă  şi ne-am dat seama că ne lipsim reciproc. Se pare că ne-a prins bine, căci acum ne spunem de fiecare dată când vorbim „Te iubesc, ai grijă de tine!”.

Astăzi e ziua ta aşa că toate gândurile mele bune şi ale celor de acasă sunt îndreptate către tine! Azi îţi doresc din tot sufletul să fii fericită, să reuşeşti tot ce îţi propui şi încă şi mai multe! Să fii mereu iubită şi respectată ca acum! Să te bucuri de prietenii frumoşi pe care îi ai alături! Şi, nu în ultimul rând, să petreci ca o doamnă!:)

Te iubesc mult, draga mea!

PS: Mesaj special pentru soţul tau: Astăzi sora mea trebuie să se simtă cea mai fericită femeie de pe Pământ. Vezi ce faci în sensul acesta!:)

Sursa foto: arhiva personală

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.