Doi ani pentru Belva, un an pentru mine!
September 6, 2012
Workshop – cum îmi fac prezentarea interactivă?
September 10, 2012

La mulți ani, Belva!


Când au trecut cei doi ani de când am lansat acest proiect drag, nici nu îmi dau seama. Știu doar că totul a început acum 4 ani cu o idee, o dorință, o nevoie. A continuat o perioadă lungă de gânduri, de analize, de brainstorming, de recrutări, de planuri și strategii, iar pe 6 septembrie 2010 am dat drumul la ceea ce avea să devină în scurt timp o parte din stilul nostru de viață.

Am ales să NU fim o altă revistă standard pentru femei, în care să scriem articole gen ”Top 10 semne că te înșală”, ”Cum să-l cucerești în 5 pași” sau ”Astrele îți spun să faci așa”. Am ales să ne expunem viețile personale și să împărtășim din experiențele noastre de zi cu zi, nu ca specialiste în anumite domenii, ci ca femei simple, amuzante, creative, inteligente, active.

În acești doi ani am strâns 33 de editoare, 33 de guests dintre care 7 bărbați, peste 3.000 de articole publicate, peste 11.300 de comentarii, peste 1.500 de vizitatori unici pe zi, peste 2.000 de Like-uri pe Facebook, 21 de interviuri cu oameni de la care am avut ce învăța și 520 de răsfățuri zilnice din care să aveți ce alege.

Cel mai important dintre toate, în acești doi ani am strâns aproape oameni minunați, de la editoare, până la parteneri și cititoare. Și fiecare cuvânt frumos din partea voastră ne-a făcut să scriem în continuare cu și mai multă pasiune. Și vom continua să o facem, cu fiecare an din ce în ce mai bine, mai belvistic.

Și pentru că azi e ziua noastră, iar mâine vom fi obosite după petrecerea aniversară, sperăm să ne înțelegeți și să acceptați 2 zile fără articole pe Belva. Pentru că, din când în când, mai merităm și noi câte o pauză de la scris. Mai ales de ziua noastră.

Până luni, când vom reveni cu amănunte de la petrecere, ne puteți lăsa urările voastre aici, puteți citi arhiva de articole Belva sau puteți să vă uitați la fotografiile noastre de pe Facebook.

Și ca să nu uitați cine este Belva.ro și cum a apărut ea, vă las cu povestea noastră și cu un zâmbet larg de mulțumire!

La mulți ani, Belva!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

10 Comments

 1. AnaNan says:

  La multi ani belvistici! sa ne ramaneti simple, amuzante, creative, inteligente, active!!!!!!!!!!!!!!! :*

 2. carmen says:

  La multi ani dragi Belve… Sa aveti o zi minunata!

 3. Irina says:

  La mulți ani, dragelor! Și ne vedem diseară.

 4. Petronela says:

  LA MULȚI ANI! vouă și la multe cafele băute cu http://www.belva.ro mie 🙂

 5. eyreene says:

  La multi ani! Va citesc cu placere articolele!

 6. Alina says:

  La multi ani si petrecere frumoasa diseara!!!

 7. Andreeea says:

  La cat mai multi ani si un numar infinit de cititori si cititoare! 😀

 8. Eliza says:

  La mulţi ani! 😀

 9. […] A fost o seară deosebită. La mulți ani, Belve dragi! […]

 10. Georgiana says:

  La multi-multi ani si la cat mai multe articole frumoase! Faceti o treaba foarte buna si mie imi face mare placere sa va citesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.