Lie to me
January 5, 2011
Azi îmi cumpăr multe lacuri de unghii
January 5, 2011

La ce e bun vinul roșu?

Ok. Toată lumea știe că vinul roșu băut de bărbat face femeia fericită. Dar ce face vinul roșu băut de femei? Ei bine, se spune că vinul roșu este noua injecție cu botox. De ce? Pentru că are efect de întinerire, menținând sănătoase inima și creierul. Da, și creierul, deoarece antioxidanții din vinul roșu, consumați regulat și cu măsură, cresc performanțele intelectuale.

Așadar, vinul roșu subțiază vasele de sânge, previne cancerul, întinerește și te face mai activ intelectual. Dar asta nu e tot. Vinul roșu crește libidoul la femei, cele care consumă vin roșu având un apetit sexual mult mai ridicat decât cele care consumă un altfel de tip de alcool. Și da, tot regulat.

Un pahar de vin roșu de casă la masa de prânz sau la cea de seară este sănătate curată. Vei observa cum obrajii prind culoare, cum ai mai multă energie și cum te simți mai plină de viață.

Așadar … hai noroc!

Sursa foto

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

5 Comments

 1. lorelaylilu says:

  Nu stiam ca vinul rosu are atat de multe beneficii.Il beau si eu doar cand am musafiri…asa ca trebuie sa primesc vizita musafirilor mai des,nu-i asa?

 2. Gabriela says:

  Ca sa ma rasfat, imi torn un pic de vin rosu (sau feteasca neagra) intr-o cana de ceai fierbinte, Lipton de zmeura. Este foarte bun si accentueaza aroma de zmeura.

 3. Andreea Marc says:

  @Gabriela – eu mai puneam rom în ceai. Nu am mai încercat ceai cu vin, dar cu siguranță va fi prima opțiune pe viitor.

 4. addicted says:

  Previne cancerul? Interesant.
  Eu ador vinul rosu Sange de taur!

 5. cristian says:

  Vinul este nectarul zeilor, bautura afrodisiaca ce te imbie la filosofare si la dragoste nespusa..
  Nu uitati vinul rosu se bea la temperatura de 20 grade, adica a camerei, iar cel alb se bea bine racit. De aceea vinul alb se bea vara si cel rosu mai mult iarna. Vinul roze se bea si el bine racit. Vinul previne bolile de inima si dementa senila, prelungeste viata daca e baut regulat 250-400 ml pe zi… Pacat ca oamenii prefera berea ca e mai ieftina, dar iti distruge sanatatea prin ingrasare masiva, depunere de grasime pe abdomen si ateroscleroza..Ma uit si ma ingretosez cum fete tinere isi distrug sanatatea band bere la greu, luand proportii la cantar si facand o silueta de carutas..
  Si inca ceva vinurile romanesti sunt super daca stii sa cauti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.