Nu mai vreau sfaturi, vă rog!
September 4, 2010
Salonul meu de acasă
September 7, 2010

Karaoke cu prietenii

Eu sunt absolut topită după Karaoke. Pe lângă faptul că fredonez tot timpul câte ceva, de fiecare dată când începe o melodie încep și eu să cânt. Știu 90% din versurile melodiilor cunoscute și le cânt de fiecare dată când am posibilitatea.

Nu merg extraordinar de des la karaoke din cauza lipsei de timp, însă când prind o ocazie profit din plin de ea. Ideea de a fi pe o scenă, în fața unor oameni necunoscuți și de a cânta (fals, bineînețeles) mi se pare super amuzantă și cred că este exact ce ai nevoie ca să ai parte de o seară magnifică alături de prieteni.

Cel mai mult îmi place să cânt ”It’s my life” de la Bon Jovi și ”Poison” de la Alice Cooper, însă nu spun nu la o piesă românească veche și bună de la Gică Petrescu sau Dan Spătaru.

Tu ai fost vreodată la karaoke? Ai avut curaj să cânți în fața unor străini? Ești client fidel? Ce melodii îți place să cânți? Ai luat vreodată vreun premiu la karaoke? Ai voce?

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

6 Comments

 1. Mada says:

  Sunt atat de afona incat prietenul meu m-a facut sa promit ca nu voi canta niciodata cantece de leagan 😀

  Ma ingrozeste simpla idee a unei seri la karaoke, cred ca ar trebui sa-mi calc o data pe inima si sa ma duc. Dar vai, ridicolul :)) si geamurile pe care trebuie sa le platesc apoi :))

 2. Andreea Marc says:

  Lasă Mădă că mergem împreună și te ajut eu să treci peste ideea de ”prima dată pe scenă” 🙂 După ce ai dat de gust, o să tot vrei să mergi la karaoke.

  Oricum, mi-a plăcut ideea cu ”prietenul meu” și ”cântec de leagăn” … ceva sunete de clopote? :p

 3. Mada says:

  :)) Din cate stiu eu, nu 😀 dar intreb mai departe si te tin la curent 😀

 4. Andreea Marc says:

  :)) Până la urmă tot îl faci tu public pe Domnul Misterios. Și atunci o să îl întrebăm noi direct :p

 5. Ha! am fost si mi-a placuuuut. Si am scris despre, vezi zilele astea cum a fost 😛

 6. […] fost alături încă din prima zi, înseamnă că anul trecut te delectai cu primul răsfăț, Karaoke cu prietenii, citeai despre lupta mea nesfărșită cu celulita sau îi răspundeai lui Teo la întrebarea ”Tu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.