Parchetul, o nebuloasă cu multe necunoscute
October 22, 2012
Despre toamnă…
October 23, 2012

Joi fac scandenberg cu … vinurile


Imaginați-vă o seară de socializare cu oameni de calitate, cu mâncare delicioasă și cu vinuri savuroase. Iar partea și mai interesantă vine odată cu un concurs de Scandenberg între două vinuri roșii, care, deși din aceeași categorie, sunt total diferite.

Cam așa începe pe scurt descrierea evenimentului la care voi participa joi, 25 octombrie 2012, de la ora 18:00 în incinta magazinului Good Point din Iași. La Wine Scandenberg vom primi probe din cele două vinuri, le vom degusta și vom decide, prin vot secret, care ne-a plăcut mai mult. La sfârșit, va fi declarat câștigător vinul care a primit în secret cele mai multe Like-uri.

Cele două vinuri care se vor ”lupta” joi sunt Rocca delle Macie Sasyr și Budureasca Origini Reserve, amândouă din 2006, amândouă cam la 16 euro sticla și amândouă cu 13,5 % alcool.

Seara va începe cu un Welcome Drink, mai exact un vin alb sec de origine grecească – Lafazanis Roditis din 2010, după care va avea loc ”bătălia” efectivă, acompaniată de platouri cu gustări dlicioase din partea casei.

Dacă mai sunt doritori care vor să se bucure de acest eveniment inedit alături de mine, vă spun că sunt doar 12 locuri disponibile, iar costul de participare este de 30 lei/persoană. Pentru înscrieri puteți suna la 0741.261.423 sau trimite un email la goodpoint@directa.ro

Sursa foto: GoodPoint

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.