S-a dat startul la cereri în căsătorie
July 4, 2011
Azi merg pe jos
July 5, 2011

Îţi mulţumesc, fată dragă!

Ultima perioadă nu a fost deloc uşoară pentru mine. O despărţire urâtă, un nou job cu care încă încerc să mă acomodez, o sesiune care a mai pus o cărămidă peste nivelul de stres, lipsa unui spaţiu numai şi numai al meu, toate astea şi multe altele pur şi simplu m-au bulversat.

Un singur om a fost lângă mine şi, spre norocul meu, încă îmi este alături. M-a îmbrăţişat (deşi nu-i stă deloc în fire), mi-a zâmbit, m-a luat de mână şi m-a ridicat de jos. M-a şi zgâlţâit puţin atunci când a considerat că lucrurile au depăşit deja limita. Omului ăstuia îi datorez multe. Îi datorez speranţe, susţinere, încredere.

Fată dragă, îţi mulţumesc! N-ai fi tu cea mai răbdătoare persoană, dar ai avut destulă răbdare cu mine. N-ai fi tu cea mai mai caldă persoană, dar bunătatea ta trece dincolo de atitudinea-ţi rezervată. Nu eşti nici cea mai calmă persoană din lume, dar mi-ai îndepărtat temerile şi sentimentele negative.

Eu ştiu că nu mereu ne înţelegem. Că reuşim câteodată să ne aducem la exasperare, că ne enervăm uşor una pe alta. Dar mi-ai devenit atât de dragă că până şi asta îmi place. Şi-mi pun speranţa că ştii cât de mult respect, apreciere şi drag îţi port. Iar de nu ştii, afli acum. Şi de nu te conving nici acum, atunci sper să-ţi demostrez atunci când va fi cazul.

Sunt aici, pentru orice ai nevoie.

Voi le-aţi mulţumit persoanelor dragi?

Sursa foto: flicker.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

1 Comment

  1. Andreea Istrate says:

    Ioooooiiii! Ce frumos! Am increderea ca si “fata asta draga” nutreste aceleasi ganduri si simtaminte sincere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.