Vor femeile să fie salvate?
June 6, 2014
Regulile nescrise ale femeilor
June 17, 2014

Invitații personalizate, pentru o nuntă de poveste

Pe vremuri, românașul cu viitoarea lui soție, ”înarmați” cu o ploscă de vin și una de țuică, practicau cu succes ”chemarea la nuntă”, mergând prin sat să își adune mesenii. Cine bea din ploscă, promitea că va fi prezent la nuntă.

Astăzi, satul s-a mutat la oraș, și, să mergi cu plosca de vin la toți prietenii și la toate rudele, este un pic peste mână, chiar și pentru cei cu mult timp liber. Așa că, tinerii ce doresc să se căsătorească aleg din multitudinea de oferte, invitațiile de nuntă pe care și le doresc, personalizându-le după bunul plac.

038

Pentru cei pretențioși, extrem de atenți la toate detaliile nunții, Gravat.ro realizează invitații de nuntă personalizate, asamblate manual, reușind să îmbine gravura laser cu diferite procedee inedite. Modelele unice pot fi realizate la comandă, folosind cartoane speciale, în orice combinație de culori. Specialiștii Gravat.ro asigură consiliere în vederea realizării invitației de nuntă dorite oferind atenție la detalii, profesionalism și termene limită respectate.

XA5E9097

Pentru cei nehotărâți cu privire la design, Gravat.ro pune la dispoziție o întreagă gamă de invitații realizate deja, pentru alegerea perfectă a modelului. Puteți consulta aici câteva din modelele realizate de Gravat.ro, pentru a vă convinge.
La cerere, se pot crea seturi de invitații/meniuri/placecard-uri/numere de masă/cărți de oaspeți și toată gama de accesorii pentru decor și personalizarea mărturiilor, astfel încât, toate materialele să fie în tematica dorită.

O

Un simplu click aici și toate grijile cu privire la designul invitațiilor le vor prelua cei de la Gravat.ro.

Dacă v-ați hotărât cu privire la data nunții, ați anunțat deja părinții, ați ”arvunit” sala, formația și nașii, este clar timpul să vă ocupați de invitații. Trebuie să luați în calcul că trimiterea acestora trebuie să se facă cu o lună-două înainte de nuntă, așa că, n-ar fi rău să vă grăbiți.

Sursă foto: Gravat

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.