Necessary Roughness- psihologie, dramă şi amuzament
August 16, 2012
De ce fac asta?
August 17, 2012

Întinerirea Inesului prin criosaună: ședințele 2-3

Pentru că sunt conștientă de faptul că rezultatele terapiei prin frig nu sunt sesizabile de la o ședință la alta, am hotărât să vă povestesc despre drumul meu către întinerire pe măsură ce se vor aduna mai multe ședințe. Prin urmare, în momentul în care scriu acest articol, am trecut deja peste trei întâlniri cu frigiderul miraculos.

Pe măsură ce ședințele au avansat, temperatura la care am fost expusă a scăzut; așa că, la ultima ședință, am avut parte de -200 grade celsius. Dacă încă mai pot tasta coerent, înseamnă că nu există nici un pericol real de îngheț. De altfel, față de ședința anterioară (a doua), atunci când corpul meu a fost expus la aceeași temperatură iar acest lucru a fost mai sesizabil, la ședința de ieri nu mi-a mai înghețat nimic. N-am crezut că diferențele pot fi sesizate atât de ușor și corpul se adaptează atât de rapid.

Starea de euforie persistă. Încep să mă simt jenată de faptul că nu pot sta și eu un minut fără să râd, mai ales că, după fiecare ședință de criosaună, mai primesc și alte informații ce necesită măcar un minim de concentrare și seriozitate.

Și somnul îndelungat persistă. După a doua ședință, am reușit performanța de a dormi două ore după-amiază și încă 9 în timpul nopții.

Deocamdată, nu cred că mai există și alte rezultate vizibile, în afară de faptul că mi s-au lărgit puțin pantalonii. Însă, având în vedere că eu nu sunt tocmai un om al detaliilor, promit să mă uit mai cu atenție în oglindă și să vă spun și cum e cu celulita.

Între timp, am aflat și că este indicat ca aceste ședințe să fie cât se poate de dese pentru a apărea rezultate, așa că am decis să merg aproape zilnic la Terra Centrum. Poate data viitoare transmit în direct din frigider, cine știe.

Sursa foto: dcnews.ro

Share

1 Comment

  1. Andrei says:

    Interesan termentul asta: Inesul. Un fel de “omul sa nu se preocupe de cele lumesti, caci sunt trecatoare – ci de Inesul lui sa se ingrijeasca, ca acela este etern…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.