Azi mănânc o prăjitură
August 2, 2012
Nu sunt lacrimi furate!
August 3, 2012

Întinerirea Inesului prin criosaună: prima ședință

Trebuie să vă mărturisesc faptul că am intrat timidă și puțin temătoare în sediul Terra Centrum. M-am mai liniștit puțin când am intrat în contact cu zâmbetele, muzica și fețele fericite ale celorlalți și, pe măsură ce mi se explica ce presupune o ședință de criosaună, parcă a început să dispară ideea că, în numai câteva secunde, s-ar putea să îngheț și să mă descompun.

Momentul în care am aflat că mai multe ședințe de criosaună te pot scăpa de celulită a fost decisiv pentru mine. Am intrat hotărâtă, având în minte imaginea unor picioare perfecte, pregătită să îndur orice îngheț.

Dar nu a fost nici un îngheț. A fost doar o senzație plăcută de răcoare de care aveam mare nevoie, având în vedere că nu-mi place deloc căldura. A durat doar trei minute, dar a fost minunat să simt cum tot corpul mi se răcorește.

Partea cea mai interesantă a fost după ce am ieșit. Eram atât de bine dispusă, încât mi se păreau amuzante toate informațiile suplimentare pe care le primeam despre criosaună, salină sau masajul YUMEIHO și abia puteam să-mi stăpânesc râsul. Printre chicoteli și încercări de suprimare a bunei dispoziții am aflat, totuși, că ședințele de criosaună îți activează glandele endorfine și s-ar putea să râzi așa, fără sens. Cam așa cum făceam eu și cum am făcut vreo câteva ore după.

După prima ședință, am sesizat trei schimbări: buna dispoziție care m-a ținut o bună bucată de zi, senzația de răcoare care nu mi-a trecut nici măcar când am intrat în contact cu temperatura de afară și faptul că, în acea noapte, am dormit buștean.

Sunt convinsă că nu pot întineri după prima ședință, dar abia aștept să am parte de celelalte și, mai apoi, să vă povestesc și vouă. Și cine știe? Poate, peste ceva timp, o să mă vedeți pe stradă și n-o să știți cine e tinerca aia care a trecut pe lângă voi :).

Sursa foto: iasi4u.ro

Share

6 Comments

 1. Zaza says:

  Cum îmi place mie să spun, pervers: ajungi la orgasm (așa se spune….). Recomand criosauna chiar, senzația e bună rău :))). Bună alegere 😀

 2. Ines Prodan says:

  N-am ajus chiar acolo, Zaza, dar am mai auzit omparația asta. Poate la următoarele ședințe. Sau poate când îmi văd picioarele fără celulită :)).

 3. Vai sa nu puneti voi link catre Bogdan :))

 4. Andreea Marc says:

  Da, Ines, pune şi tu un link către Iaşi4U :p

 5. ioan t. says:

  De ce sa puna link catre Bogdan? Sa nu imi zici ca ii apartine fotografia! =))) 😀

  Legat de subiect, am avut si eu ocazia de a merge la criosauna, dar am spus PAS. Nu ca nu mi-as fi dorit sa ajung la …, doar ca nu prea imi surade ideea … astept episodul II si daca e ok, poate prind si eu curaj 😀

 6. […] Pentru că sunt conștientă de faptul că rezultatele terapiei prin frig nu sunt sesizabile de la o ședință la alta, am hotărât să vă povestesc despre drumul meu către întinerire pe măsură ce se vor aduna mai multe ședințe. Prin urmare, în momentul în care scriu acest articol, am trecut deja peste trei întâlniri cu frigiderul miraculos. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.