Copil fiind, cafenele cutreieram
January 26, 2016
papusi
Azi mă joc cu păpuși
January 26, 2016

De ce să îi dai acel inel de logodnă?

inel

Eu una ador bijuteriile. Și, sincer, nu știu să existe prea multe femei care să nu le iubească. Îmi place să port inele de toate felurile, atât timp cât nu sunt din aur. Da, am eu o problemă cu aurul. Îmi plac în general inelele mari și ador să deschid dimineața sertarul cu bijuterii și să îmi aleg de acolo un inel care se potrivește acelei zile, fie că vorbim de haine, fie că vorbim de ocazie sau de starea pe care o am.

Tocmai pentru că am acest obicei de a purta în fiecare zi un alt inel am refuzat ideea unui inel de logodnă. Cu greu am acceptat să port zi de zi o verighetă, mai ales din aur, darămite un inel cu diamant pe care ar fi trebuit să îl port la orice ocazie, indiferent dacă mergeam în piață sau la o petrecere. Nu, inelul de logodnă nu a fost niciodată visul meu, motiv evident de bucurie pentru soțul meu. Însă, stați liniștite, eu sunt o excepție!

În general, femeile așteaptă acel inel și nici nu își închipuie o cerere în căsătorie fără el. Mai mult, studiile spun că 28% dintre femei refuză cererea în căsătorie, dacă nu le place inelul ales de partener. Bine, ce-i drept, unele visează mult prea departe, la inele cum sunt cele purtate de vedete, pentru care banii sunt ca și bomboanele. De exemplu, cel mai scump inel de logodnă din istorie îi aparține blondinei Paris Hilton. Avea un diamant galben de 24 de carate și a costat nici mai mult nici mai puțin de 4,7 milioane de dolari. Da, hai să ne trezim și să revenim la bugete normale, de oameni normali, zic!

Pentru că în ziua de azi există inele pentru toate bugetele și pentru toate gusturile. Așa că, dragi bărbați, nu aveți nici o scuză atunci când trebuie să îi îndepliniți iubitei marea dorință! Apropos, tradiția spune că bărbatul ar trebui să cheltuiască pe inel salariul pe trei luni. Însă, cercetătorii au demonstrat că, în zilele noastre, bărbații cheltuiesc pe inelul de logodnă salariul pe trei… săptămâni. Deci, cum spuneam, opțiuni există. Voi, dragii noștri, trebuie doar să îl cumpărați și să faceți odată pasul mult așteptat. Și să vedeți atunci cum arată fericirea în stare pură pe chipul iubitei voastre!

Nu contează dacă voi nu înțelegeți rostul unui inel de logodnă. Pentru ea contează enorm și ăsta ar trebui să fie un motiv destul de puternic și unicul, de fapt, ca să i-l oferiți. Iar dacă nu aveți timp să umblați prin magazine, să știți că îl puteți cumpăra și online, unde puteți vizualiza mai ușor toate modelele și puteți consulta cu atenție tabelul de mărimi.

Hai, cine e primul la inel?

Foto: thebridalbox.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.