Azi fug în week-end!
May 10, 2013
Azi dansez prin casă
January 22, 2014

Inamicul nr. 1

Ador răsfățul razelor de soare. Ador marea și plaja, precum și jocul de-a v-ați ascunselea cu soarele în locurile umbroase. În egală măsură, mă și irită moleșeala care mă încearcă zilnic, senzația de picioare grele și umflate și „acutizarea” mirosurilor neplăcute (în speță, în mijloacele de transport în comun). Niciuna dintre cele de mai sus nu-s insuportabile. Singurul care-mi dă reale bătăi de cap este inamicul nr. 1.

Inamicul nr. 1 este principalul motiv de furie cotidiană. Momentan, este cel mai de nedorit lucru din viața mea. Este urât (=inestetic) și lasă loc de interpretări (cum c-aș fi o sedentară, că nu aș avea o alimentație sănătoasă, că nu mă hidratez). Ce-i drept, nu pot infirma cele înșiruite; am un regim de viață haotic (dar m-am mai confesat în sensul acesta).

Inamicul nr. 1 m-a pus pe treabă: 2l de apă/zi, o tentativă de mișcare zilnică (plimbare/nu folosesc liftul/alergare ușoară la cumpărături, fandări în timp ce dau cu aspiratorul), eliminarea snickers-ului, a chips-urilor și a băuturilor Cola din meniul zilnic. Astăzi am eșuat în lupta ceai verde vs. cafea; espresso mirosea mai bine și promitea mai bine combaterea moleșelii.

Inamicul nr. 1 m-a convins să fac o achiziție în care nu credeam (cremă, gel, scrub) și pe care nu o voi folosi niciodată întocmai cu indicațiile (2-3 utilizări/zi).

Cu inamicul nr. 1 m-am pricopsit din iarnă. Mi-a invadat încet viața (cu toate că m-a amenințat cu apariția sa), iar acum nu vrea tine cu tot dinadinsul să-mi strece mood-ul de vreme frumoasă.

AJUTOR! Cum scap rapid de celulită (nu vreau să m-ascund vara aceasta sub pantaloni sau fuste/rochii lungi)? Ce metode au dat rezultate la voi?

Sursă foto: sheknows.com

Share

1 Comment

  1. Raluca Maier says:

    Haha 🙂 nu scapi! Doar o mai diminuezi daca vrei cat poti tu de mult – cellulight e cea mai buna crema dintre toate testate si se gaseste la farmacie sau plafar, electrostimularea face minuni, mancatul sanatos si cei 2l de apa trebuie sa ramana asa in continuare si … evident …. mersul la sala de minim 3 ori pe saptamana e regula – celulita peste muschi arata altfel :))) succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.