Cum te învață ouăle Kinder ce-i aprecierea
February 8, 2014
Să-i lași pe alții să ia decizii pentru tine
February 9, 2014

În aprilie, toți părinții merg la Baby Boom Show

Continuăm tradiția de anii trecuți și suntem și anul acesta parteneri media ai târgului pentru copii și mămici Baby Boom Show, mai ales că de anul acesta avem și categoria Copii pe Belva.

Dacă nu ați aflat până acum de eveniment, vă spun că Baby Boom Show va avea loc în perioada 10-13 aprilie 2014 la București, mai exact la Romaero Băneasa, cu o săptămână înainte de Paște.

Ce se va întâmpla acolo? Se vor aduna la un loc toți furnizorii de servicii și produse pentru copiii între 0-5 ani și pentru femeile însărcinate și își vor expune toate minunățiile de care părinții au atât de mare nevoie.

Așadar, dacă ești un actual sau un viitor părinte, trece-ți în calendar perioada 10-13 aprilie! Vei găsi acolo firme cu tot felul de produse pentru tine și pentru copilul tău, de la obiecte care îți ușurează sarcina, până la haine și jucării pentru copii. Mai mult, vei avea parte de seminarii, concursuri, tombole și surprize pregătite de organizatori.

Iar dacă reprezinți o firmă ce ar putea fi una dintre expozantele evenimentului de anul acesta, trimite până pe 7 martie un e-mail către Luciana Stoleru la babyboom@euroexpo.ro.

Cine merge?

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.