Femei perfect de imperfecte – la TV și la radio
May 2, 2017
Caut pantofi, cer seriozitate!
May 3, 2017

Cum impresionezi o femeie în funcție de vârstă?

flirt

Flori, fete sau băieți, melodii sau cântăreți. Mai țineți minte jocul ăsta? Eu una mi-l aduc aminte nu doar cu emoție, dar și cu zâmbete. Stăteam cu orele afară și-l jucam, tocmai în perioada aia când apar primii fluturi în stomac și ai impresia că trăiești cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume. Când el îți culege rebel niște flori de vară din grădina vecinului care o să fiarbă de nervi că cineva iar i-a rupt florile, iar tu ești dată pe spate de îndrăzneala și de gestul tipului, pe care oricum îl placi.

Așa era atunci când eram copii și nu exista tehnologia sau gândirea din ziua de azi. Când băiatul intra în zona aia cu „Nu călcați iarba” sau „Nu rupeți florile” și îți culegea o floare sau mai multe special pentru tine. Ei, aia era dovada supremă că te place. A riscat și a încălcat regulile pentru tine, așa că nu prea aveai cum să nu fii mișcată de gestul lui. Și care preadolescentă nu e mișcată măcar un pic de un buchet de flori dat de un băiat chipeș?

Când mai cresc un pic fetele, încep și pretențiile. Și nu mai poate ea că ai călcat iarba și i-ai smuls niște flori din grădina bietului vecin! Ea vrea altfel de dovezi acum! Chiar dacă se mai înmoaie un pic de la romantism, acum se crede buricul Pământului și centrul Universului. E tânăra de la 20 de ani, care vrea răsfățată și care visează să se căsătorească cu tine, tu cel care îi poți asigura acel viitor cu zâmbetul pe buze. Pentru ea contează cadourile pe care i le faci, așa că fii pregătit să cauți cele mai spectaculoase idei de cadouri.

După 30 de ani, lucrurile se schimbă iar. Poți să o acoperi de cadouri în fiecare zi, dar acum ea și-a dat seama că și le poate lua și singură, așa că nu prea mai e dată pe spate de cadourile tale. Dar e al naibii de încântată când mai speli și tu vasele, când repari robinetul ăla care curge de atâta timp, când porți o discuție matură cu ea și nu e despre facturile pe care trebuie să le plătiți, când mai vii din când în când cu un buchet de flori acasă sau când stai cu copilul ca să poată să mai iasă și ea un pic.

Ce o impresionează pe o femeie după 40 de ani? Încă nu știu, dar tare aș vrea să aflu cum va fi! Voi ce ziceți? Se potrivesc scenariile?

Foto: sheknows.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.