Zăpăcita din Pădurea Adormită
June 16, 2011
Clătite cu brânză şi stafide
June 16, 2011

Îmi place să scriu!

Într-un articol anterior, v-am vorbit despre ce joburi am mai avut eu până acum, unele haioase, altele plictisitoare sau ciudate. Nu v-am vorbit însă de actualul meu job, unde lucrez din luna august 2010, cu aproape 1100 articole scrise până în prezent.

Firma se numeşte Queen Beta şi este din Constanţa, iar eu am funcţia de Web Content Writer, şi anume scriu diferite articole în limba engleză. Eu primesc teme, mă documentez şi apoi scriu articolul cu propriile cuvinte, fără a-l plagia. Sunt Ghostwriter pentru că nicăieri nu apare numele meu, însă răsplata mea vine din faptul că pot scrie, şi mai ales că pot scrie în limba engleză, lucru care îmi place enorm.

Poate părea simplu la prima vedere, având în vedere faptul că trebuie să scriu pot să mă şi documentez, însă nu este. Fiecare articol are un anumit tipar ce trebuie respectat, greşelile de gramatică trebuie să fie aproape inexistente iar dacă un articol este găsit ca fiind plagiat este respins.

Îmi place că am un program flexibil, care îmi permite să mă duc la facultate şi să scriu şi la Belva, îmi place că am bănuţii mei câştigaţi din scris, visul meu de când eram micuţă. Şi îmi mai place că sunt într-o echipă de oameni tineri şi entuziaşti ca şi mine cu care mă înţeleg minunat.

Vouă vă place job-ul vostru?

Sursă foto:  ezinearticles.com

Share

7 Comments

 1. catalina says:

  depinde de zi :)) am fost și eu content editor o perioadă și e într-adevăr ok, îți dă libertate, dar e oarecum static.

 2. Cezara says:

  Zana, felicitari. Si eu sunt pasionata de scrie, a traduce, a vorbi, a visa sau a preda engleza. Este ca o a doua natura.

  A propos de content writer, cred ca e un job fain, mai ales pentru un student sau cineva gen freelancer. Si daca te intelegi cu echipa, e grozav!
  Ca sa raspund la intrebare: desi imi place jobul meu principal, ma regasesc foarte mult in scris ca activitate secundara, iar visul meu cel mai vis este sa scriu pentru o publicatie, online sau offline, si sa castig niste banuti din asta. As fi tare mandra, doar ca lumea presei e destul de tulbure acum…
  Bafta la licenta!

 3. Theo says:

  Multumim Zana pentru vorbele frumoase! Stii ca esti one of our best people si we love having you around.

  La multi ani alaturi de noi ;))

 4. Mersi Theo. Sa fie!

 5. Anca says:

  Si mie imi place sa scriu 🙂 Este si visul meu.

 6. exoligu says:

  Cred ca e un job super. Mult succes in continuare.

  Si eu sunt un fel de Ghostwriter, doar ca am ales sa am o libertate mai mare de exprimare, desigur fara a primi bani pentru asta 🙂

 7. Bogdan says:

  Ce pacat ca nu e in romana “queen beta” :D. Desi momentan scriu articole (in romana) si nu mai am un loc de munca stabil, da, imi place job-ul meu :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.