Astăzi învăţ cuvinte noi
June 28, 2011
Shopping offline
June 28, 2011

Îmi-displaci-mai-mult-decât-trebuie

Nu cu mult timp în urmă, m-am lamentat vouă despre oamenii ipocriți. Permiteți-mi să revin asupra subiectului. Nimic nu s-a schimbat de atunci, ba dimpotrivă, s-a înrăutățit. Speram ca persoana-n cauză, pe numele Îmi-displaci-mai-mult-decât-trebuie, să-și fi căutat leac și să se fi vindecat nițel. Nici vorbă. Își afișează falsitatea cu mândrie, zi de zi.

Să nu credeți că Îmi-displaci-mai-mult-decât-trebuie este fals și atât. Este și egocentrist. Vorbește constant despre sine. Știu când doarme, când mănâncă, ce mănâncă, ce îi place, cu cine se vede, pe cine ”stimează”, cât de bun este în toate, cât de tâmpi sunt restul din jurul său.

Este omniprezent la Cutărescu pe wall-ul de Facebook, la X-ulescu pe contul de Twitter, la agenția Y cu omagii, la compania Z cu doleanțe. Norocul meu că n-apuc sa-l întâlnesc offline.

De-a dreptul iritant este faptul că suntem puține persoane care-i mirosim felul de-a fi: lingușitor, meschin, redundant în exprimare, impropriu în atitudine. Restul tolerează-n ”likes” și în ”comentarii” o atare prezență.

De-a dreptul și mai iritant este că mi-am făcut un obicei în a-i urmări ”activitatea”.

Spuneți-mi: voi cum vă feriți de astfel de persoane?

Sursă imagine: 1.bp.blogspot.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.