Astăzi revăd câteva episoade din „Friends”
September 9, 2010
Paste cu legume
September 9, 2010

I love shopping

Probabil că-mi veţi spune „Welcome to the club”. Adevărul este că sunt destul de puţine femei cărora să nu le placă să facă cumpărături. Deşi întotdeauna îmi spun că am destule articole de îmbrăcăminte, destui pantofi, nu ştiu cum se face că mă trezesc spunându-mi „Hmm … de asta chiar aş avea nevoie …” şi încep să-mi imaginez tot felul de situaţii improbabile la care aş putea să port respectivul articol de îmbrăcăminte. Şi aşa sfârşesc prin a-mi lua pantalonii albi din in, deşi să fim serioşi, nu cred că voi participa în curând la vreun prânz pe un yacht, în mijlocul Mării Negre. Sau cine ştie …

Nu ştiu despre voi, dar eu cu siguranţă am o mică, micuţă problemă: banii. Clar, nu sunt destui pentru câte lucruri aş avea nevoie (şi ştiu sigur că am nevoie de încă o pereche de pantofi), dar spre fericirea mea sunt tipul de om care se lungeşte atât cât îl ţine punga. Sau economiile (pentru urgenţe de tipul „dragoste la prima vedere”). Dar chiar şi atunci când nu sunt pornită să cumpăr ceva, îmi place să cutreier magazinele, să probez tot felul de ţinute şi apoi să le înapoiez vânzătoarelor spunându-le că pur şi simplu nu mi se potrivesc sau că nu sunt mărimea potrivită (doar nu pot recunoaşte că de fapt nu am bani să le cumpăr).

Nu sunt superficială şi ştiu care sunt lucrurile cu adevărat importante în viaţă. Doar că, aceasta este una dintre modalităţile mele preferate de-a mă răsfăţa. În definitiv, îmbin utilul cu plăcutul, fiindcă ştiu că de cele mai multe haine am nevoie. Sau voi avea nevoie. Asta ca să nu mai spun cât de mult ajut economia ţării …

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

1 Comment

  1. Georgiana says:

    Welcome to the club!
    Intr-adevar e modalitatea noastra preferata, a femeilor, de a ne rasfata si…de a ne relaxa, pierzand timpul util (paradoxal, nu?). Mereu mai avem nevoie de ceva, asta e una din legile generale ale noastre, insa e un “hobby” pe care nu trebuie sa il ducem, la extrem. Asa cum ai spus si tu, nu vrem sa cadem in partea superficialitatii si a “plasticului uman”.
    So…let’s help the economy! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.