Non-wishlist (partea a cincea)
March 19, 2012
Bărbaţii şi alte catastrofe
March 19, 2012

I don’t know how she does it

Am recitit zilele trecute majoritatea articolelor de pe Belva din categoria La job şi mi-am dat seama că subiectul cariere vs copii a fost dezbătut îndelung şi din diverse puncte de vedere. Şi astfel mi-am adus aminte de un film pe care l-am văzut recent şi care merge pe aceeaşi idee, a mixului perfect între viaţa profesională şi cea de familie.

V-aţi imaginat-o vreodată pe  faimoasa Carrie din Sex and the City în postura de mămică? Ei bine, în filmul „I don’t know how she does it”, Sarah Jessica Parker (Kate) este fericita posesoare a doi copii minunaţi, care însă tânjesc după prezenţa mamei, mereu plecată în lungi călătorii de afaceri.

Deşi la început Kate pare să deţină secretul combinaţiei optime între viaţa agitată de la firma de investiţii la care lucrează şi cea de acasă, pe parcursul filmului descoperim că lucrurile nu sunt chiar atât de roz. Fiica cea mare a lui Kate este în mod evident afectată de lipsa mamei, iar primele cuvinte ale baieţelului de 2 ani se dovedesc a fi “la revedere, mami”.

Toate acestea combinate cu stresul, dar şi încântarea, declanşate de obţinerea unui proiect de success, o determină pe Kate să îşi analizeze strategia de viaţă şi să ia deciziile care să îi aducă echilibrul de care are nevoie.

Vizionare placută!

Share

4 Comments

 1. Teo Grigorie says:

  Este si carte, este si carte 😀

 2. Paula says:

  @Teo: Ai citit cartea? E mai buna decat filmul? Recomanzi filmul sau cartea?

 3. Teo Grigorie says:

  Eu sunt pe principiul ca un film vazut dupa carte parca nu.si mai are farmecul. Asa ca tu alege ce iti place mai mult 🙂

 4. Oana says:

  Eu nu am citit cartea, dar sunt sigură că e mult mai interesantă decât filmul, întotdeauna se întâmplă aşa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.