La Mulţi Ani Ionela!
December 31, 2010
Astăzi împart suveniruri
January 3, 2011

How to lose a guy in 10 days

Întotdeauna m-au binedispus comediile bine realizate, iar dacă mai sunt și romantice, e deja mai mult decât îmi pot dori. Când m-am întors din scurta vacanță de sărbători, am urmărit pe tren filmul How to lose a guy in 10 days sau Cum să scapi de un tip în 10 zile, despre care auzisem numai remarci pozitive, rostite cu zâmbetul pe buze.

Același lucru îl fac și eu acum când scriu aceste rânduri: zâmbesc pentru că înlănțuirea evenimentelor și replicile personajelor sunt de un comic extrem de savuros, care vor descreți cu siguranță până și frunțile celor mai posomorâți cinefili.

Andie Anderson (Kate Hudson), realizatoarea coloanei „How to” a celei mai citite reviste pentru femei din America, Composure, are de îndeplinit o misiune extrem de dificilă pentru redactarea unui articol despre greșelile clasice pe care o femeie le face într-o relație și care pun orice bărbat pe fugă.

Având doar zece zile la dispoziție, Andie trebuie să găsească o țintă, un bărbat pe care să îl cucerească și apoi, comițând erorile tipice, să-l determine să îi dea papucii în intervalul de timp stabilit.

Întâmplarea face ca „alesul”, Benjamin Barry (Matthew McConaughey), director în publicitate, să fi făcut un pariu cu șeful său pentru obținerea contului unui client important, potrivit căruia poate face orice femeie să se îndrăgostească de el în zece zile.

Având de îndeplinit două misiuni extreme, cu mize valoroase pentru fiecare dintre ei, Andie și Benjamin duc o luptă crâncenă unul cu celălalt și, mai ales, cu propriul eu, aflându-se de multe ori la limita suportabilității.

Deși pare o comedie americană tipică, cu un final previzibil, desfășurarea acțiunii este inedită, neașteptată, așa că vă las să descoperiți singuri șirul evenimentelor… Distracția este garantată!

Sursă foto

Share

2 Comments

  1. […] How to lose a guy in 10 days Mon Jan 03, 2011 0:03 am Întotdeauna m-au binedispus comediile bine realizate, iar dacă mai sunt și romantice, e deja mai mult decât îmi pot dori. Când m-am întors din scurta vacanță de sărbători, am urmărit pe tren filmul How to lose a guy in 10 days sau Cum să scapi de un tip în 10 zile, despre care auzisem numai […] […]

  2. Axlandra says:

    Mi-a placut foarte mult filmul! Am ras cu lacrimi la anumite secvente 😀