Depășește-ți limitele! Încearcă o rețetă vegetariană
August 10, 2011
Anunț: Cumpăr timp sau puterea de-a opri timpul în loc
August 10, 2011

Harry Potter şi Talismanele Morţii (2)


Nu pot spune că sunt fan al seriei  Harrry Potter. Am ajuns să vizionez acest film mai mult “forţată”. Mai mult decât atât, nu ştiam abolut nimic despre prima parte a acestui film. Dar, dacă e musai, e musai! În plus, filmul este 3D şi m-am gândit că nu poate fi chiar atât de plictisitor.

Făcând o paranteză, trebuie să fiu sinceră şi să vă spun că povestea lui Harry Potter nu-mi este tocmai străină. Acum 3 ani am locuit cu o fană a romanelor lui J.K Rowling şi am reuşit să citesc 4 cărţi din seria Harry Potter.  Aşadar, povestea îmi era cunoscută.

Despre acest film am reuşit să aflu un singur lucru: în prima parte, Albus Dumbledore (vestitul director al şcolii Hogwarts) moare. Partea a doua este o continuare a acţiunii după acest trist eveniment. Înduioşător, dar neinteresant pentru mine. Cel puţin aşa mi se părea la început.

Nu, nu a fost atât de groaznic pe cât am crezut. De fapt, au fost aproape două ore pline de suspans. Povestea şi efectele speciale au meritat cu adevărat şi timpul, şi banii mei. Nu cred că a fost un moment în care să pot spune că mă plictisesc.

Nu o să dau detalii cu privire la acţiunea filmului. Cred că ştiţi deja că este ultima parte din această serie. Pot să vă spun doar atât: dacă sunteţi fani adevăraţi, nu trebuie să rataţi! Pentru restul, este o alegere potrivită pentru o ieşire în oraş cu prietenii.

Sursa foto: poisonwhiskey.blogspot.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

3 Comments

  1. Irina says:

    L-am vazut deja 😀 E super!

  2. somnulescu says:

    Cand ai inceput articolul cu “Nu sunt fan Harry Potter” deja n-am mai citit pana la final 🙂

  3. Elena Pribeagu says:

    @Somnulescu: Pacat! Ai ratat un articol imbucurator pentru fani 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.