Îmi place de mine!
December 8, 2011
Cum mi-am refacut părul
December 9, 2011

Azi mă uit la Happy Tree Friends

Am descoperit că există în mine şi o parte foarte, foarte sadică şi răutăcioasă, care se amuză copios atunci când vede desene animate cu personaje care sunt jupuite de vii şi care-şi dau duhul în chinuri groaznice.

Sună urât, stiu..o să credeţi despre mine că sunt inumană..dar atunci când toate lucrurile astea sunt animate şi colorate frumos, asemenea unor filme pentru copii..parcă îşi pierd puţin din intensitate, zic eu. Parcă e mai greu să faci o corespondenţă cu realitatea.

Nu le-am descoperit de foarte multă vreme. Vreau să spun, de fapt, că ştiam de existenţa lor, dar că, până de curând, nu mi-a dat niciodată prin gând să le şi urmăresc. O fi de vină schimbarea de mediu, ce ştiu eu? Dar, categoric, de ceva vreme încoace, îmi animă cu succes dimineţile.

Aşa că azi, înainte să plec la muncă, deschid laptopul, îmi iau cafeaua şi sendvişul cu mine şi urmăresc un episod, două din Happy Tree Friends! Voi?

Sursa foto: ingernegri.wordpress.com

Share

1 Comment

  1. alexandra says:

    o fi de vina si mediul. la inceput cat stateam acasa in karlsruhe si nu aveam serv incercam sa cotrobaiesc in tot internetul numai sa nu ma plictisesc. a fost de groaza primele 4 saptamani caci astia nu mai veneau sa puna cablul si netul. am crezut ca ma urc pe pereti de plictiseala asa ca in primele 4 saptmani ieseam si vizitam orasul, dar mai multe de 3 4 ore nu stateam afara asa ca in casa nu faceam decat manacare si curatenie. tu cu cine esti plecata acolo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *