Cum să fii antreprenor?
November 11, 2011
DA! Diferiți și Asemenea
November 11, 2011

Hai si tu la ZENf!

Săptămâna viitoare în Iaşi se desfăsoară un eveniment pe care eu una îl aştept de mult timp. Este vorba despre Zilele Educaţiei Non-Formale sau, pe scurt, ZENf şi nu pot decât să mă bucur că anul acesta lucrurile astea frumoase se întâmplă şi la noi în oraş.

ZENf adună asociaţii, angajatori, reprezentanţi ai mediului universitar şi studenţi într-un spaţiu comun de traininguri şi dezbateri pe teme foarte diverse: de la voluntariat, până la autocunoaştere sau leadership şi de la ateliere de creativitate şi altele de public speaking până la scriere academică. Mai trebuie să ştii şi că ZENf a pornit de la ideea că educaţia nonformală ne ajută în dezvoltarea noastră profesională şi personală şi că anul acesta s-a desfăşurat în Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Mai exact, în Iaşi lucrurile astea frumoase se întâmplă între 15 şi 18 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților și la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”. Participarea este gratuită, dar pentru fiecare sesiune în parte este necesară înscrierea pe site.

În plus, cei de la LEAP (o asociaţie studenţească din Bucureşti care a pornit şi organizează acest eveniment) ne promit tot felul de lucruri interesante cum ar fi un flashmob, o vânătoare de comori, Biblioteca vie, Photovoice şi chiar dacă proiectul este adresat în principal studenţilor, toată lumea este binevenită.

Am tras cu ochiul pe site (adică pe zenf.ro/iasi) şi încă mai sunt câteva locuri disponibile. Hai şi tu la ZENf!

PS: poate chiar ai să ai surpriza să întâlneşti şi Belve pe acolo.

Share

3 Comments

  1. Lori Ciofu says:

    Eu m-am inscris deja la trei dintre training-uri. Cine mai vine?

  2. Eu cu siguranta voi fi acolo 🙂