Caut pantofi, cer seriozitate!
May 3, 2017
falconer
Ce se întâmplă în închisoarea Falconer?
May 5, 2017

Doi pași, două clickuri și hai în vacanță!

vacanță bulgaria

Ieri mi-am sunat cea mai veche prietenă să îi urez „La mulți ani!”, pentru că era ziua ei de naștere. Se pregătea să plece într-o binemeritată vacanță în Cipru. Apoi mi-am sunat o colaboratoare, ca să vorbim despre un proiect. Știți ce făcea? Își lua unul dintre acele pachete de Early booking 2017 Bulgaria de pe net, iar entuziasmul ei pentru vacanța ce tocmai o achiziționase a împiedicat-o, evident, să mai poată fi atentă la proiectul nostru. Am zis că nu mai sun pe nimeni. Deja, dacă îmi spunea și a treia persoană de vacanță, o luam razna, la câtă treabă am și la cât de departe mi se pare acum ideea unei vacanțe pentru mine.

Oricum, ce mi s-a părut interesant la cele două cazuri, dincolo de bucuria imensă la gândul unei vacanțe, a fost faptul că amândouă și-au luat vacanțele online. Și mi-am adus, inevitabil, aminte de perioada aceea din urmă cu mulți ani, când lucram și eu într-o agenție de turism, iar clienții stăteau la coadă în agenție ca să își cumpere bilete de avion sau vouchere de vacanță. Cei mai mulți alegeau Grecia, Turcia și Bulgaria sau cereau oferte litoral. Veneau oamenii în agenție și stăteam cu orele să povestim despre destinații de vacanță. Unii ne întrebau cum e în Bulgaria la Nisipurile de Aur, ce oferte pentru litoral în Bulgaria avem sau care e reducerea de care au parte la un pachet de early booking în Bulgaria. Alții voiau destinații cât mai exotice, plaje izolate sau croaziere de lux. Nah, fiecare după dorințe și posibilități.

Pe atunci, clientul pleca din agenție cu o mapă întreagă de acte și de hârtii de tot felul: biletele de avion, voucherele de cazare, asigurările medicale, condițiile de vacanță, hărți, date de contact și tot soiul de informații utile. Azi, în doar câteva minute, oricine își poate lua o vacanță online cu doar câteva clickuri, mai ales că acum există și tot felul de ajutoare online, care îți facilitează și îți eficientizează procesul de cumpărare online. Nici nu mai e nevoie să te deplasezi și să te întâlnești față în față cu un agent de turism. Ca să nu mai spun că acum există softuri care salvează preferințele și istoricul călătoriilor tale și te ajută să alegi fix vacanța aia pe care o consideri tu de vis.

Așa că, ce-o să fac și eu acum? Uite intru pe un site de ăsta de călătorii și încep să îmi planific următoarea vacanță, în doi pași și două clickuri! Și voi la fel?

Foto: tui-travelcenter.ro

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.