Vă mai aduceți aminte de prima zi de școală?
September 12, 2011
Oameni cărora le mulțumim din sufletul nostru de Belvă
September 12, 2011

Geanta verde și licitația de bărbați

Cred că începeți să vă săturați să tot auziți/citiți despre petrecerea belvelor de săptămâna trecută. Noi încă nu ne-am săturat, așa că o să mai vorbim puțin despre ea iar apoi promitem că luăm o pauză și ne concentrăm pe următorul pas din planificarea noastră bine pusă la punct, cu scopul precis de a cuceri lumea.

Cu o zi înainte de petrecere, atunci când ne-am întâlnit pentru a pune la punct ultimele detalii, au existat câteva minute bune în care am dezbătut ”activitatea” pe care Alex și-a propus să o desfășoare cu doamna sau domnișoara care îl va ”câștiga” la licitație: o limonadă și o geantă verde.

Trebuie să mărturisim că toată seara am avut câte o sprânceană ridicată pentru că gestul de a oferi o geantă verde, în comparație cu ieșirea la paintball/tir/karturi, ni se părea puțin cam sec și nu prea puteam să ne construim în cap un scenariu cu modalitatea în care vor decurge lucrurile.

Tensiunea s-a spulberat în momentul în care am văzut geanta (cea de mai sus), am auzit melodia (cea de mai jos) și a început ”lupta” între femeile care se îndrăgostiseră de ursulețul sclipitor.

Alex, promitem că, de acum înainte, vom avea încredere în alegerile tale, cu condiția să ne mai aduci genți! De orice culoare! Iar melodia săptămânii este pentru zâmbetele pe care ni le-ai adus pe buze la petrecere.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0L1hD5OlPtw[/youtube]

Share

1 Comment

  1. alex negru says:

    de acord.
    banuiesc ca urmatoare ar trebui sa fie/va fi mov. ca sa se asorteze cu siteul.
    😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.