De ce revedem un film?
January 4, 2012
Tatuajul cosmetic… o soluție? Pentru mine, da!
January 4, 2012

Gătim…pe tocuri?

Sună puţin ciudat, dar mie îmi place câteodată să intru în bucătărie şi să gătesc pe tocuri. Pur şi simplu să-mi iau pantofii preferaţi (cu toc, dar comozi de altfel), o rochie elegantă, un pahar de vin alb şi să mă apuc de gătit una din reţetele mele preferate (le exclud pe cele ale căror preparare durează mai puţin de 10 minute).

În curând voi merge acasă, într-un apartament gol-goluţ ce mă aşteaptă numai pe mine. După o lungă perioadă petrecută într-o casă plină de oameni, unde trebuie să împarţi fiecare colţ al bucătăriei, recunosc că abia aştept să profit de spaţiul personal.  Vreau să mă bucur de momentele de linişte şi să mă răsfăţ cu o oră petrecută în bucătărie, pe tocuri, alături de un pahar plin cu vin alb.

Sursa foto: notwithoutheelskitchen.blogspot.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

2 Comments

  1. chloe says:

    tocurile ok, dar rochia nu prinde miros ? 😉

  2. Oana says:

    I-auzi ce interesant, nu m-am gandit niciodata la asta 🙂 Oh, eu te invidiez pentru apartamentul gol-golut, al meu nu e asa gol 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.