Azi le spunem ”La mulți ani!”
May 5, 2011
Tu cum alungi supărarea?
May 5, 2011

Fuste luuungi


La asta visez în ultima perioadă. Fuste lungi, vaporoase, colorate, cu imprimeuri. Fuste care să-mi ofere libertate de mişcare, comoditate şi încredere în mine.

Vara trecută am creat o pasiune pentru rochiile lungi. Şi nu m-am lăsat până nu mi-am achiziţionat una. Roşie, cu flori mari, mi-a atras imediat atenţia.

În acest sezon se pare că am trecut la fustele lungi. Deocamdată nu am văzut niciuna pe care să nu pot rezista să nu o iau acasă, dar presimt că acest moment se apropie.

Îmi plac mai ales pentru că am impresia că pot fi purtate la orice oră din zi. Spre exemplu, dacă vrei să abordezi o ţinută lejeră la muncă,  poţi purta fusta lungă cu o cămaşă potrivită. Dacă ai chef de o plimbare prin parc, o porţi purta cu un tricou funny, larg, lăsat pe un umăr şi multe brăţări colorate. Dacă te simţi îndrazneaţă, poţi să apelezi la un body şi un colier mare, la baza gâtului. Opţiunile sunt infinite.

Voi unde şi cum aţi purta o fustă lungă?

 

Sursa foto: flickr.com/photos/liz-grace

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

7 Comments

 1. lorelaylilu says:

  Cu toate ca sunt mica de statura port numai fuste luungi(chiar daca nu imi stau asa bine).

 2. catalina says:

  love em! 🙂

 3. Ines Prodan says:

  Mie mi se pare că mă fac mult mai mică de statură decât sunt, deci nu le port…

 4. Andreea Popescu says:

  Imi plac fustele lungi cum arata pe alte persoane, dar eu sunt “addicted to” pantaloni. Eu nu pot purta fuste, rochii & stuff.

 5. Ei, nu poti! Toata lumea poate :>

 6. Andreea Popescu says:

  @Mada: pentru mine e un chin sa ma imbrac in fusta sau rochie.

 7. Delia Scafariu says:

  intotdeauna m-am uitat cu jind spre fetele cu imaginatie vestimentara. pur si simplu sunt mai masculina in acest sens! body si colier?? nu mi-ar fi trecut asta prin cap…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.