Vreau să mă trezesc alături de tine …
June 13, 2011
Cum alegem?
June 13, 2011

Frate’€™meu cucereşte lumea

Nu ştiu dacă am avut ocazia să povestesc şi pe Belva despre frate’€™meu. Ştiu sigur că am făcut-o pe blogul personal.

Frate’€™meu este genul de persoană pe care vrei s-o ai în preajmă: are tot felul de bancuri pe care le spune într-un mod serios şi ironic, ştie tot felul de lucruri, are întotdeauna bani la el, vinde prezervative, şosete, adidaşi, suplimente nutritive, odorizante de maşină şi chiar şi maşini adevărate, întotdeauna are prieteni, nu este antisocial şi tind să cred că a înţeles care sunt lucrurile importante în viaţă.

Chiar dacă nu suntem cei mai mari confidenţi şi nici măcar cei mai “€œlipiciosi” fraţi de pe Pământ, întotdeauna a existat o conexiune între noi, din aceea care s-a manifestat mai ales atunci când unul dintre noi a avut nevoie; cu precădere eu.

Frate’€™meu este enervant când nu vrea să-mi dea maşina, plictisitor când îmi arată tot felul de site-uri de pe care face el comenzi, răutăcios când dă muzica prea tare, anti-talent când alege texte pentru site şi leneş câteodată.

Astăzi frate’meu pleacă. Şi îmi pare rău că, timp de patru luni, n-o să mai văd dezordinea din camera lui, n-o să mai am o sursă de finanţare, n-o să mai râd cu el de diverşi oameni pe care îi întâlnim, n-o să-mi mai povestească despre profii de la seminarii, n-o să mă mai cert cu el pentru că nu vrea să-mi spele maşina, n-o să mai râdă de mine din… multele lui motive.

Dar oricât de tare mi-ar lipsi, eu ştiu că el ştie că sunt mândră de el pentru această plecare. Mai ştiu că el ştie că eu ştiu că el, într-o zi (cu siguranţă în viitorul apropiat), va cuceri lumea! Şi mai ştiu că el ştie că eu ştiu că această plecare este unul dintre primii paşi în acest demers! Şi, evident, mai ştiu că el ştie că va primi în curând o listă cu lucrurile pe care trebuie să mi le aducă de acolo.

Have fun, nigger! 😛

Share

10 Comments

 1. Cosmin says:

  Ci frumusal! :”> Multumesc:*****

 2. Georgiana says:

  Cosmine, da’ nu vii tu inapoi? Si atunci…trebuie sa recuperam 😛

  In alta ordine de idei, sa ai “succesuri”! Si sa te distrezi si sa ai spor la munca si la facut afaceri! Si sa nu uiti de noi pana te intorci!
  P.S.: nu uita de Statuia Libertatii 😀

 3. Teo Grigorie says:

  Georgiana, copilul nostru pleaca 🙁 Si nu mai avem cu cine sa fim spontane.
  Lasand gluma la o parte, multa bafta acolo, sa te distrezi cat altii in ani buni si sa profiti de toate oportunitatile intalnite in cale.
  Drum bun!!
  P.S. Pot sa trec si eu ceva pe lista cu lucrurile “de adus”? :))

 4. Cosmin says:

  Multumesc mult! Cum sa va uit eu pe voi doua? Niciodata!
  @Teo: lista e la Ines, vorbeste cu ea:))

 5. Andreea Marc says:

  Băi, nu știu despre voi, dar mie mi-au dat lacrimile când am citit articolul. Poate sunt eu într-o stare de oboseală avansată, însă, pe lângă faptul că am văzut o altă latură a lui Ines, chiar o să-mi fie dor de Cosmin.

  PS: eu nu vreau nimic când te întorci, dar vreau să ne dai semne de acolo. Și nu mă refer la trimis porumbei cu mesaje, ci la postat pe FB poze și stări despre cum ești și ce faci, ca să ne mândrim și noi pe aici cu tine 🙂

 6. Teo Grigorie says:

  Si noua… iar articolul e foarte frumos scris. Stie ea ce stie :))

 7. Cosmin says:

  Sunteti toate niste dragute:* O sa fac live feed:)) don’t worry

 8. Cosmin says:

  Peace out, sister!

 9. Irina says:

  Have fun Cosmin! Sper sa fie o experienta asa cum iti doresti si sa te intorci cu multe amintiri frumoase!>:D<

 10. eyreene says:

  un articol touching,var.meu la multi ani sa te bucuri de experienta din America si sa vii incarcat de amintiri frumoase si de bani sa iti iei masina dorita.bafta maxima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.