Mai ieftin, mai bun și mai convingãtor decât Avatar 3D
May 29, 2014
De ce îmi este frică să fac copii
June 1, 2014

Femeile, dracul și chimia

Nu am fost niciodată adepta marilor prietenii și destăinuiri între femei. Mai mult, atunci când am cedat încrederii în presupuse prietene mi-am luat-o de nu știam ce e cu mine. Însă, există în viața oricărei femei acele momente în care are nevoie să evadeze un pic din cotidian. Acele momente doar pentru ea, de care are mare nevoie pentru a merge mai departe: o zi la spa, o schimbare de look, o rochie nouă, o carte bună, un decor relaxant, un orgasm sănătos, un cocktail delicios și așa mai departe.

Unul dintre cele mai tari momente de genul ăsta este întâlnirea cu fetele. Acel moment în care ne adunăm, povestim, bem, mâncăm și, cel mai mult, râdem. Până se întinde tot machiajul de la lacrimi. Adică, ne luăm doza de energie, atât de necesară pentru fiecare dintre noi. Pentru că, după fiecare întâlnire cu fetele, radiem toate și suntem gata de noi provocări.

Însă, nu vă imaginați că asta se poate cu orice grup de femei. E greu până găsești acel grup care să aibă chimia perfectă și care să provoace lacrimi de râs. Acel grup de femei în care să te simți lejer când povestești ceva, fără să vezi sprâncene ridicate, dezaprobări fără argumente și, mai rău, cuvinte întoarse care ajung în afara grupului.

Da, expresia ”Femeile sunt dracul” e adevărată. Dar femeile sunt rele doar cu cine le calcă pe coadă. Și cu cât trec anii, răutatea se transformă de fapt în ignorare. În ignorarea femeilor care caută să facă rău în loc să se bucure de o viață a naibii de frumoasă. Iar dacă tu, ca femeie, găsești grupul potrivit de femei care să îți ofere doza de energie pozitivă de care ai nevoie, ține-te bine de el, nu anula nici o întâlnire cu fetele, iar când te vezi cu ele deconectează-te 100% de toate gândurile și dă frâu liber imaginației! Îți spun din experiență personală, pentru că fetele mele sunt cele mai tari și mai amuzante. Și e minunat să râzi cu fetele tale!

Sursa foto: sheknows.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.