Povestea mopului
March 6, 2017
mamă-fiică-plimbare
Fetița mea a împlinit un an!
March 9, 2017

Fata din tren te ține… pe șine!

fata din tren

După 15 ani de jurnalism, Paula Hawkins s-a apucat de scris literatură. Și bine a făcut, pentru că primul său roman thriller, Fata din tren, este un bestseller internațional, care te captivează și te face să trăiești cu sufletul la gură fiecare minut descris în carte.

Eroina cărții este Rachel, o femeie care nu poate să facă copii. Din cauza asta ajunge să bea mai mult decât trebuie, uitând complet ce a făcut, apoi să fie înșelată și părăsită de soțul său, iar, ulterior, să fie dată afară de la serviciu. De doi ani de zile stă la prietena sa, însă, de rușine, nu îi poate recunoaște acesteia că și-a pierdut locul de muncă. Acesta este motivul pentru care merge cu trenul în fiecare zi la Londra, făcând-o pe prietena sa să creadă că merge la birou.

În drumul său zilnic cu trenul, Rachel trece pe lângă două case, în fața cărora trenul oprește. Una este casa în care a locuit cu Tom, fostul său soț, cel care este căsătorit acum cu Anna și cu care are o fetiță. A doua este casa vecină, în care s-a mutat un nou cuplu tânăr, a cărui viață este admirată de Rachel de la distanță.

Într-o zi, Megan, femeia din casa pe care Rachel o admiră în fiecare zi, dispare. Cu o zi înainte de dispariția lui Megan, Rachel a văzut-o în curtea casei sărutându-se cu un alt bărbat. Și de aici începe o adevărată anchetă și o adevărată întorsătură de situații, care va face orice cititor să creeze scenarii și să dea efervescent pagină cu pagină, pentru a afla cine este criminalul.

Trebuie să recunosc că nu mă așteptam deloc la un astfel de final, însă, mi-a plăcut foarte mult atât finalul, cât și întreaga carte în sine. Am devorat cartea Fata din tren și de abia aștept să apară la noi și Into the water.

Până atunci, găsiți romanul Fata din tren la reducere și cu transport gratuit pe Libris.ro! Și după ce citiți cartea, puteți să vedeți și filmul, al cărui trailer îl las mai jos:

Foto: vanityfair.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.