Hai cu uleiul!
September 4, 2010
Karaoke cu prietenii
September 6, 2010

Nu mai vreau sfaturi, vă rog!

Urăsc testele de genul: “Ce bărbat ţi se potriveşte?”, “El este alesul?”. Cum se poate rezuma oare dragostea la aceste două întrebări atât de goale şi de lipsite de sens? Nu sunt una dintre acele persoane care face teste ca să vadă dacă şi-a găsit alesul, dar nici nu spun sus şi tare că mi-am găsit alesul.

Nu vreau să spun una din chestiile acelea pompoase de genul: când îl întâlneşti simţi că el este alesul sau urmează-ţi instinctele. Când vine vorba de dragoste, nu există reguli, iar în dragoste şi în război totul e permis. Analizează-l cu atenţie dimineaţa atunci când doarme şi gândeşte-te că:

– El este prietenul tău care te alintă, te răsfaţă, care îţi face toate mofturile, care îţi cumpără “ceva bun” pentru ca ţi-e poftă.

– Este cel care te enervează la culme, care când ai şi tu chef de joacă e prea ocupat de fotbal, de calculator sau alte prostii.

– Trebuie să îi suporţi meciurile plictisitoare aşa cum îţi suportă şi el filmele siropoase.

– Trebuie să ieşi la un suc cu prietenii lui pentru că şi el îţi suportă prietenele tale vorbăreţe.

Aceasta este o relaţie adevărată, cu bune şi cu rele, poate în unele momente mai mult cu rele, dar important este să fiţi împreună şi să treceţi cu bine peste orice.

Şi nu asculta sfaturile pe care le auzi sau le citeşti pe oriunde, ci ascultă-l pe el. Nu crede ce se spune în toate revistele pentru femei, ci crede în tine şi în voi.

Share

1 Comment

  1. Andreea Marc says:

    Să vezi ce combinații de mâncăruri făceam și eu la început … Bine, nu că aș fi acum nu știu ce mare bucătăreasă, însă la început nu îmi ieșea nimic. Dar absolut nimic … nici măcar o banală salată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.