Pentru că nu îmi pot imagina viața fără imprimantă…
May 18, 2016
imprumut
Împrumut de… visuri
May 29, 2016

Eu și suplimentele naturale

Mă întâlnesc zilele trecute cu cineva prin Mall. Cum ne întrebăm reciproc ce facem și pe unde mergem, eu îi răspund că mă duc până la magazinul naturist, ca să iau niște suplimente naturale. Iar reacția interlocutorului meu a venit total pe neașteptate: ”Faci cumpărături pentru cineva?”. Și uite așa am rămas eu fără cuvinte, neînțelegând de ce ar presupune cineva că fac cumpărături pentru o altă persoană, dacă mă aflu într-un magazin naturist.

Am înțeles imediat unde era buba, pentru că omul mi-a explicat foarte frumos cum că nu intrase niciodată într-un astfel de magazin și presupunea că acolo sunt produse doar pentru persoane în vârstă sau pentru persoane bolnave. Ce-i drept, interlocutorul meu era puțin trecut peste 18 ani, așa că nu mă așteptam să fie un foarte bun cunoscător al magazinelor de acest profil. Bine, cel puțin, am apreciat că mi-a făcut totuși un compliment și nu mi-a spus că sunt bătrână…

Revenind la preconcepția asta cu magazinele naturiste… nu e prima dată când o aud și chiar nu știu de und vine. Nu e ca și cum la magazinele naturiste găsești produse doar pentru persoanele trecute de prima tinerețe sau pentru persoanele cu afecțiuni medicale grave. Vorbim, până la urmă, de o alegere a unui stil de viață sănătos, de produse naturale care întrețin sau previn și, da, și de produse care rezolvă anumite probleme. Pentru că una e să te dai pe corp cu toate prostiile din supermarketuri și alta e să folosești unguente naturiste! Una e să îți ungi corpul cu produse pline de chimicale, care nu au nici pe departe efectul dorit, și alta e să folosești creme și unguente naturiste, cu ingrediente pe care le cunoști și le găsești la îndemână. La fel și în cazul suplimentelor naturale sau a diferitelor categorii de produse din această categorie. Și, culmea, au și un preț mai bun!

Eu una nu plec niciodată de acasă fără suplimente naturale, fără borcănașul meu cu vitamine. Când simt că nu mai am putere să merg mai departe cu munca și echilibrul, o astfel de pastilă cu ginko biloba și magneziu reprezintă restartul perfect de care am nevoie. Mai ales acum, de când m-am întors la muncă și simt efectiv că nu mai reușesc să le fac pe toate, niște suplimente naturale chiar pot ajuta enorm în redobândirea tonusului necesar. Multă lume mă întreabă cum reușesc să le fac pe toate cu zâmbetu pe buze… ei bine, pe lângă pasiune și determinare, trebuie să am energie și… ochii deschiși. Și da, vitaminele fac parte din viața mea de zi cu zi!

Așa că, dragilor, magazinele naturiste sunt pentru toată lumea care vrea să ducă un stil de viață sănătos, fie că e tânăr sau bătrân, fie că suferă de vreo afecțiune medicală sau că e perfect sănătos!

Foto: theabundanceproject.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.