Începători în iubire
August 23, 2011
3000 de km – aer condiționat și multe vise
August 23, 2011

Eu nu o să fiu niciodată o femeie întreținută!

Dintotdeauna mi-a plăcut să fiu independentă. Să am banii mei, să îmi cumpăr ce vreau eu și să nu depind de nimeni, mai ales de un bărbat. Nu spun că nu am acceptat un suc, o cină, o rochiță frumoasă care mi-a plăcut sau o cremă de la un bărbat. Însă niciodată nu am exagerat și nu mi-a plăcut să fac din asta o obișnuiță, ca cel de lângă mine să ajungă mă întrețină iar eu să stau frumos și să cer tot ce vreau.

Pur și simplu nu pot să înțeleg femeile întreținute, acelea care se plimbă pe la saloane de înfrumusețare pe banii celor destul de naivi să le ofere.  Cele care frecventează numai baruri și resturante scumpe și intră la brațul masculului mândre și țanțoșe. Cele care merg numai în dreapta unei mașini luxoase cu ochelarii de soare pe ochi și buzele țuguiate uitându-se cu dispreț la tot ce văd în jurul lor. De s-ar uita însă la ele, disprețul lor ar fi infinit mai mare.

Nu știu cum de se simt ele așa de mândre și de speciale, când de fapt nu fac nimic. Sunt doar niște accesorii sau dame de companie ale domnilor generoși care, când se plictisesc trec la alte atracții. Eu nu aș putea niciodată să fiu una din acele femei, pentru că îmi provoacă repulsie. Oare nu se simt folosite, nu le este jenă că nu au personalitate și caracter? Paradoxul care intervine aici este faptul că ele de fapt consideră că sunt deosebite pentru că se folosesc de banii bărbaților, însă ei se folosesc de tot ce vor ei de la aceste femei. Nu există în lume preț îndeajuns de mare care să mă facă pe mine să pășesc pe această cale.

Voi ce părere aveți de aceste femei întreținute? Aveți exemple în jurul vostru?

Share

7 Comments

 1. Stiri Iasi says:

  Eheheee asta e un subiect care poate fi dezbatut la nesfarsit :))

 2. Catalina says:

  trist, dar foarte adevărat, am auzit și eu câteva povești care m-au îngrozit!

 3. Teo Grigorie says:

  Nu le intelegem noi, dar ele sunt fericite asa. Nu oricine are capul necesar pentru a face ceva in sens profesional.

 4. Presupun ca li se pare ca sunt cumva deasupra tuturor.

  Stiu astfel de specimene care se simt speciale pentru faptul ca ele nu trebuie sa ridice un deget – ca femeile obisnuite, tu! – pentru ca, “daca e barbat, atunci sa te intretina!”. Si care trec pe langa tine privindu-te cu un fel de mila pentru ca n-ai avut si tu abilitatea de a-ti procura un sponsor.

  Cum asa, draga, ce e ala job?

 5. chloe says:

  pai au nevoie de o atitudine exterioara (fabricata, deci vadit
  artificiala) care sa mascheze lipsa de substanta. Aroganta mascheaza deseori insecuritati…daca le lasa ‘sponsorul’, daca le contesta cineva dreptul la statul de diva, daca celor care le privesc nu le apare evident meritul lor peste cel al muritorilor de rand? Practic se simt in
  primejdie de a fi atacate in orice clipa si prin urmare ‘musca’
  primele…

  A fi intretinuta e si asta o arta si nu multe o stapanesc…majoritatea sunt amatoare 😉

 6. […] de altfel nu stau nici acum şi nu voi sta niciodată atȃta vreme cȃt trăiesc. Nu suport să fiu ȋntreţinută, să stau degeaba să ȋi privesc pe alţii cum muncesc şi să mă plȃng că nu găsesc nimic de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.