Spune Bring It On! provocărilor!
January 16, 2012
Mai visaţi la Făt-Frumos?
January 16, 2012

Eu încă mai cred. Voi?

Astăzi vorbim despre iubire. A trecut ceva timp de când nu m-am mai gândit serios la acest sentiment. Poate din teamă, din obişnuinţă, dintr-un sentiment de negare, cine mai ştie? Astăzi, fără a dori neapărat, gândurile îmi inundă mintea.

Ceva timp am stat departe de aceste gânduri. Pentru că nu am înţeles. Astăzi înţeleg la fel de puţin, dar nu le mai reprim, căci sunt în căutarea fericirii. Caut momentele de fericire, sentimentul de încredere, de putere, în care deţii şi eşti deţinut. Regăsesc vagi senzaţii în amintiri încă vii. Da, a fost. Şi da, am fost. Dar voi mai fi?

Încă mai cred în dragoste. În cea adevărată. În sentimentele cele mai curate şi trăirile cele mai intense. În cele două palme şi cele două guri. În distanţa ce apropie şi durerea ce îndepărtează. În complicitatea privirilor şi rutina perfectă. În binele voit mai presus de binele tău. În fericirea dureros de perfectă. Nu mă mulţumesc nu nimic altceva. Şi sper ca într-o zi toate acestea să mă regăsească la fel de vie.

Iubire, eu încă mai cred în tine!

Sursa foto: flicker.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.