Ruleta rusească la miniPRIX
January 28, 2011
Braşov, oraşul viselor
January 28, 2011

Eşarfa, accesoriul chic al ultimilor ani

În ultimii 3 ani sau chiar mai mult a devenit la modă ca indiferent de anotimp sau de outfit, fetele să îşi înfăşoare gâtul de gazelă cu o eşarfă. Mi se pare foarte elegant ca o femeie să poarte o eşarfă, însă bineînţeles una bine aleasă şi care nu numai să se potrivească ţinutei, dar şi culorilor şi ţesăturilor sezonului.

Eu iubesc eşarfele şi am foarte multe acasă de diferite culori, mărimi şi materiale. Ce îmi place mie este că există o multitudine de moduri în care poate fi purtată şi asortată o eşarfă. Astfel că putem asorta eşarfa cu hainele pe care le purtăm într-o anume zi, cu starea noastră de spirit, cu anotimpul în care ne aflăm sau chiar în funcţie de ce întâlniri sau activităţi avem plănuite pentru o zi.

Culori

Există o paletă variată de culori şi combinaţii de culori pe care le puteţi alege. Aşa cum am spus puteţi alege culoarea unei o eşarfe în funcţie de starea de spirit sau de anotimp. Primăvara prefer o eşarfă verde sau galbenă datorită căldurii şi energiei ce o emană, vara albastrul şi albul sunt perfecte, toamna mă răsfăţ cu roşu şi maro iar iarna un albastru tare sau un gri sunt de obicei opţiunile mele. Bineînţeles că nu mă limitez doar la aceste asocieri, aşa că nici voi nu ar trebui să faceţi acest lucru. Purtaţi ce culoare doriţi indiferent de sezon, şi încercaţi cele mai nebuneşti combinaţii.

Modele

Puteţi alege dungi, flori, pătrate, cercuri sau diferite pattern-uri pentru o eşarfă, şi în mod sigur nu veţi da greş. Asortaţi un outfit simplu cu o eşarfă colorată, cu diferite modele, şi invers. Însă aveţi grijă ce eşarfă  vă alegeţi şi cum o combinaţi cu restul articolelor de îmbrăcăminte pentru a nu vă încărca ţinuta cu un pattern prea complicat.

Materiale

De obicei este bine să alegem materialele pentru eşarfe în funcţie de anotimp. Aşa că cel mai potrivit este să alegem eşarfe vaporoase din mătase primăvară şi vară, iar toamna şi iarna cele mai groase din bumbac sau chiar lână.

Sfat pentru Belve: nu ezitaţi să vă condimentaţi ţinuta cu o eşarfă, pentru că în mod sigur nu veţi da greş, ci veţi arăta fabulos.

Vouă vă plac eşarfele? Ce culori sau modele preferaţi?

Share

6 Comments

 1. Irina says:

  Şi mie îmi plac eşarfele foarte mult 🙂 Nu am o colecţie foarte mare, dar uşor uşor se adună 😛

 2. Zâna says:

  Ma bucur Irina :-p. Pai la cat mai multe atunci!

 3. Georgiana says:

  Deci am numarat:13 esarfe si inca mai caut 🙂

 4. Si eu am foarte, foartee multe de diferite marimi, nuante si culori :-). Inca nu le-am numarat dar promit ca o voi face :-p

 5. Cezara Popescu says:

  Si mie imi plac tare mult esarfele si fularele, pentru ca sunt versatile si, asa cum spui tu, le putem asorta si cu starea noastra de spirit:)

  si eu am o mica colectie, iar daca intr-o excursie in strainatate, de multe ori imi place sa-mi cumpar o esarfa pe care de cate ori o port, imi aduce aminte de calatorie….

 6. Júlia says:

  Declar – sunt înnebunită după eșarfe! Mi-aș cumpăra o grămadă…tocmai de aia uneori evit să mă uit atent la secțiunea dedicată eșarfelor! :)) Eșarfe și cercei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.