Bărbați, mașini și mușchi… DA!
May 6, 2011
Visăm?
May 9, 2011

E timpul pentru dans, e timpul pentru Zumba!

Pentru că îmi place foarte mult sportul şi activităţile din această categorie, m-am gândit că mi-ar prinde bine ceva nou, ceva relaxant şi plăcut. Aşa că  am decis să mă înscriu la cursuri de dans.

Vreau să mă relaxez, să mă simt bine şi în acelaşi timp să îmbin utilul cu plăcutul. Drept pentru care m-am înscris la o scoala de dans, unde voi învăţa Vals lentVals VienezTango şi ca să fac şi ceva mai energic, mi-am ales şi cursuri de Zumba.

Zumba este o combinaţie intre exerciţiile de aerobic şi paşi de dans ai muzicii latino. Acest tip de dans se practică pe ritmuri de  salsa, samba, merengue, ritmuri africane şi multe altele.  Nu ştiu să vă spun deocamdată cum este, pentru că nu am început aceste cursuri, dar am să revin să vă povestesc. Din ceea ce am văzut până acum, pare foarte interesant.

Sunt foarte entuziasmată, pentru că dansul este o activitate pe care o îndrăgesc, care îmi dă foarte multă energie şi care mă face să mă simt extraordinar, dar până acum nu am făcut cursuri de dans şi îmi doresc foarte mult să învăţ asta de la profesionişti.

Eu merg pe ideea că niciodată nu este prea târziu să învăţăm lucruri noi, aşa că eu în acestă primăvară am să învăţ să dansez frumos.

sursa foto: flickr.com

 

Share

1 Comment

  1. catalina says:

    e foarte fain, Irina, am mers de câteva ori și mi-a plăcut enorm, abia așteptam să vină ziua cu zumba :)) din câte am văzut, nu e pentru toată lumea, dar I love it! sunt sigura că îți va plăcea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.