Ce te faci când n-ai noroc?
January 16, 2013
Crăciunul în doi și un orășel pustiu
January 16, 2013

E oficial: anul ăsta mă mărit!

Ei bine, a venit și momentul să scriu primul articol despre nunta mea. Pentru că, așa cum ați văzut și la noul meu status de pe Facebook, mă mărit. Nu a fost o cerere în căsătorie ca în filme, pentru că noi discutaserăm despre asta de mai multe ori. Așa că, după peste 5 ani de locuit împreună și o vară extrem de zbuciumată, ne-am așezat la masă și am vorbit despre viitor. Planuri, obiective, activități, responsabili, bugete, exact ca într-unul din proiectele noastre obișnuite. Și am hotărât să facem nuntă în vara asta, la sfârșit de iulie.

 

Fiind organizator de evenimente, am zis că ar fi culmea să nu mă ocup chiar eu de nunta mea. Așa că m-am apucat de făcut un To Do general. După ce le-am așezat pe toate pe listă, vă mărturisesc cu mâna pe inimă că am avut un mic atac de panică, de nu îmi mai venea să fac nimic. Apoi am respirat, m-am automotivat ca de obicei și m-am apucat de treabă.

 

Treburile mergeau foarte bine până când ne-am anunțat părinții de planul nostru. Pentru că fiecare a venit cu o listă imensă de invitați, adică de oameni pe care nu îi cunosc, lucru ce a făcut ca numărul să sară considerabil, plus nenumărate dorințe și sfaturi pentru nuntă. Practic, fiecare om din jurul meu are o altă percepție asupra nunții și asupra a ce și cum trebuie făcut la o nuntă, inclusiv Etienne. Mi-am dat seama că nu voi avea chiar nunta pe care mi-o doresc, dar nu prea contează asta atât de mult până la urmă. În fond, mă mărit cu cel mai minunat bărbat din lume și ăsta e cel mai important lucru pentru mine.

 

Pe scurt, ne dorim o nuntă amuzantă, la care oamenii să danseze toată noaptea și pe care să și-o aducă aminte ca fiind nunta la care s-au distrat cel mai mult.

 

Până atunci, eu revin cu mai multe articole despre organizarea unei nunți. Nunta mea. Și mai am multe de făcut. Deocamdată avem doar sala (Ravel Palas), formația (D`Acord Band), vinul (Gramma Wines) și rezervarea la cununia religioasă. Mai trebuie să găsim nași, concept, invitații, rochie mireasă, costum mire și mai trebuie să punem la punct o sumedenie de alte amănunte importante. Dar mă bazez din plin pe ajutorul domnișoarelor și al cavalerilor de onoare.

 

Gata, vă las! Am o nuntă de organizat!

 

Sursa foto: beautyandthegroom.com

 

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

11 Comments

 1. Andreea, te mişti foarte bine, zic eu. Multă baftă! Oricum, n-ai nicio şansă să te converteşti într-o bridezilla, de asta sunt sigură. 😉

 2. carmen says:

  Ma bucur mult pentru voi! Sa aveti spor! Sunt sigura ca va fi o nunta asa cum va doriti voi doi sa fie.

 3. Andrei says:

  Mare treaba. FELICITARI!

  Legat de paragraful cu cererea in casatorie, stiu ca nu e ca-n filme dar eu cred ca asa cum ati facut voi e bine si nu treaba cu SURPRIZE!!!

  Also, eu am ajuns la concluzia ca nunta nu e pentu mireasa si mire ci e pentru familie – parinti in principal. Nu ma bag in cat de corect e asta, e o discutie, dar daca alegi sa te lupti cu paradigma asta pregateste-te de lupta serioasa pe langa munca de organizare care oricum este.

  Spor.

 4. Andreea Marc says:

  Alexandra, bridezilla în nici un caz, nu e stilul meu 🙂

  Carmen, îţi mulţumim că eşti din nou alături de noi şi pentru toate cuvintele frumoase!

  Andrei, mersi de sprijin şi de împărtăşire de experienţă. Deja mi-am dat seama de asta, deci m-am obişnuit cu ideea 🙂

 5. Anca M says:

  Sa va fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti!
  Cu organizarea ai sa faci fata cu brio, doar ca fiind nunta ta ai sa ai ceva emotii in plus 🙂

 6. Andreea Marc says:

  Mersi de cuvinte, Anca! Ceva bijuterii speciale pentru mirese? 🙂

 7. Ines Prodan says:

  Andreea Ignat :).

 8. Andreea Marc says:

  :)) Nu te-ai putut abţine, nu?

 9. Anca M says:

  Andreea, discutam si se rezolva 🙂

 10. Felicitariiii! Chiar te misti repede! Sa ai spor!:D

 11. […] nunţi în toată ţara. Și cum subiectul mă interesează direct – la vară am și eu nuntă -, am zis să vă fac și vouă cunoștință cu ea. Ca de obicei, printr-un interviu pe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.