casatoria
Oare mai există căsătoria din dragoste?
March 28, 2016
ingrijirea orala
Îngrijirea orală nu ar trebui să fie un lux
March 28, 2016

E copilul tău. Nu e al meu.

e copilul tau nu al meu

Sigur ai în lista de Facebook măcar o mamă care postează zilnic o poză cu odorașul ei. Înțeleg entuziasmul (sau cel puțin încerc să îl înțeleg), dar nu te aștepta de la mine să îți dau zilnic like la poze cu un copil pe care probabil nici nu l-am cunoscut. Mă spamezi. Ce te face să crezi că este cineva interesat să vadă zilnic cum crește copilul tău. Știu că viața bate filmul, dar Boyhood a fost deja filmat.

De asemenea, nu te aștepta să mă intereseze discuțiile despre mucișori sau noile trenduri în materie de parenting.

Nu mă interesează pentru că este copilul tău, nu al meu. Tu ești cea care trebuie să știe ce este cel mai bine pentru el, cu ce îi stă mai bine. Tu ar trebui să îl consideri frumos oricum ar fi el, nu eu. Tu ești mama lui. Nu îl mai expune atât. În ochii mei este un copil ca oricare, dar tu ai tot dreptul să crezi că este cel mai deștept din lume dacă a răspuns corect la întrebarea: cât face 2+2.

Pentru tine este cel mai minunat pui de om și este bine să îl crești așa. Nu te aștepta să îl văd la fel pentru că mă simt condiționată când mă întrebi: ”Nu-i așa că este cel mai frumos copil din lume?”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.