Ce colecționează o Belvă?
January 6, 2011
Astăzi iert
January 6, 2011

DVD Player Portabil pentru drumeţii cu prietenii


Trebuie să recunosc că îmi place să fiu la curent cu noutăţile din aproape orice domeniu. Însă, îmi place în mod special să  ştiu ce se întâmplă în lumea tehnologiei. Aşa că ciulesc urechile la orice ştire: despre ce telefoane grozave au mai apărut, ce laptop-uri sunt mai performante sau ce HDD aş putea să achiziţionez pentru calculatorul meu.

De obicei urmăresc site-ul EvoMag pentru că acolo pot spune că găsesc cele mai noi şi în vogă aparaturi de orice fel. Plus că preţurile sunt destul de accesibile iar uneori găsesc şi foarte multe promoţii şi concursuri.

În ultima vreme mă minunez din ce în ce mai mult cât a avansat tehnologia şi câte modele de playere multimedia sunt. Eu cel puţin am găsit aici cel puţin trei sau patru care îmi plac şi sincer care au un preţ accesibil. Spre exemplu mi-a atras atenţia în mod special acest DVD Player Portabil.

În primăvara aceasta am plănuit o drumeţie prin ţară cu nişte prieteni aşa că este ceva numai bun pentru noi, în primul rând că este portabil. Cu ajutorul lui vom putea vedea de la filme şi poze, până la videoclipuri şi jocuri. DVD Player-ul Portabil AVS 129T  are un ecran rotativ de 12.1″ şi difuzoare stereo încorporate,  ce permit o redare audio-video de calitate. În plus acceptă formate variate: DVD, SVCD, VCD, CD, CD-R/RW, CD Kodak Picture, MP3, MP4, Divx, stick USB, carduri de memorie tip SD/MS/MMC sau semnal TV.

Cu ajutorul portului VGA mini USB puteţi viziona materiale video direct din calculatorul personal iar cu  antena TV inclusă în pachet, puteţi urmări programele TV favorite oriunde v-aţi afla.

Aşa că dacă aveţi în plan o excursie cu prietenii acest DVD Player Portabil este numai bun să vă acompanieze.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.