Părinții care își iau copiii în concediu sunt niște altruiști
May 18, 2012
Azi vizitez Lisabona
May 18, 2012

După o zi proastă la birou, o ieşire între fete e terapie curată!

Ştiţi zilele alea care încep prost de dimineaţă şi nu se sinchisesc să devină mai bune până la sfârşitul programului? Ei bine, una din zilele astea am avut-o eu de curând, şi spre seară îmi venea să mă închid în birou şi să bocesc de nervi. Totuşi, am ales să nu fac asta, ci am pus mâna pe telefon şi mi-am sunat cele mai bune prietene, ştiţi voi, acele persoane care spun oricând “prezent” dacă aud că eşti într-o problemă.

Şi ştiu şi eu că nu-i nici o plăcere să asculţi pe cineva trei ore cum îşi înşiră frustrările şi îi toacă mărunt pe toţi cei care au enervat-o în ultima săptămână, şi tocmai pentru că ştiu le apreciez şi mai mult pe prietenele mele pentru răbdarea şi toleranţa de care dau dovadă de fiecare dată când le supun unor astfel de întâlniri.

Aşadar, vă mulţumesc, fetelor, pentru că mă suportaţi şi sunteţi lângă mine în acele momente în care şi mie îmi e greu să convieţuiesc cu mine însămi!

Voi, fetelor, ce faceţi după o zi proastă la muncă?

Sursa foto: 27.media.tumblr.com

Share

4 Comments

 1. Andreea Marc says:

  Se întâmplă rar, dar când se întâmplă dorm, mănânc ceva dulce sau lenevesc cu telecomanda în mână. Aah, și să nu uităm de preferata mea: SHOOOOOPIIIING!!!

  ps: De abia aștept să ne vedem mâine 😀

 2. Georgiana Vieru says:

  Daaa, si shopping-ul merge tare bine, Andreea! Dar na, nu intotdeauna imi permit sa-mi vars frustrarile asupra cardului!:D

 3. Turist says:

  Chiar ca-i terapie curata, insa uneori nu trebuie exagerat, orice e consumat in cantitati mari poate dauna la un moment.

 4. Georgiana Vieru says:

  Hmm, chiar de mi-as dori sa “exagerez”, din pacate timpul nu imi permite! De cele mai multe ori ne dam seama ca a trecut prea mult de cand ne-am vazut ultima oara si ne propunem sa nu mai lasam sa treaca atat timp pana sa ne vedem. Dar nu se intampla!:|