Exact așa cum ești
November 15, 2010
Bezele
November 16, 2010

Dublin. Şi o umbrelă…

Un oraş frumos, ce forfoteşte de viaţă şi diversitate. Un oraş care oferă cam tot ce ţi-ai putea dori. De la catedrale gotice, cu vitralii impresionante, precum Christ Church sau Sfântul Patrick, la fabrica-muzeu a faimoasei beri Guinness, la un cartier doar cu puburi, Temple Bar, unde se poate asculta muzică irlandeză live, galerii de artă şi muzee, castele bântuite sau nu, mare, munte, parcuri, străzi aglomerate cu nenumărate magazine şi cel mai mare mall din Irlanda.

Bineînţeles şi statui cu care te poţi fotografia, precum Molly Malone (nu ştiu de ce, dar toţi băieţii se pozează cu ea), James Joyce şi Oscar Wilde.

All in all, merită să îi fie dedicate câteva zile, poate un weekend prelungit pentru a gusta din experienţa irlandeză, una fascinantă, aş zice eu!

Vă recomand să luaţi cu voi şi o umbrelă, cu spiţe din oţel dacă se poate, pentru că mie mi s-au rupt vreo trei. Şi dacă vă plac magnoliile, mai e luna perfectă pentru a vizita Dublinul.

Share

4 Comments

 1. […] Dublin. Şi o umbrelă… Tue Nov 16, 2010 0:03 am Un oraş frumos, ce forfoteşte de viaţă şi diversitate. Un oraş care oferă cam tot ce ţi-ai putea dori. De la catedrale gotice, cu vitralii impresionante, precum Christ Church sau Sfântul Patrick, la fabrica-muzeu a faimoasei beri Guinness, la un cartier doar cu puburi, Temple Bar, unde se poate asculta muzică irlandeză live, galerii de […] […]

 2. Andreea Marc says:

  Hmm … nu am fost niciodată în Dublin, dar să știi că e pe lista de To Visit 🙂 Îmi voi lua și o umbrelă :))

 3. catalina says:

  daca te gandesti sa vii in urmatoarea luna, te astept cu drag! poate reusim impreuna sa persuadam Lepreconii sa ne zica unde e ulcioru cu bani 😀

 4. Any says:

  Frumos descris in putine cuvinte, dar daca ar fi deschis tema “Dublin” nu ma termina prea curand!
  Mie mi-a placut, imi place si in continuare imi va placea orasul si tara in mod special!
  La urma urmei nu conteaza vremea atata timp cat mediul inconjurator iti ofera o energie pozitiva.
  Majortitatea locurilor sunt impresionante si din fiecare parte nu exista ceva care sa nu iti placa.
  Ei bine ce sa mai vorbim atata! Vorba autoarei mai bine vizitati!
  Congrats Cata! wait to see more soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.