Una din acele zile…
August 11, 2011
Azi beau compot de vişine
August 11, 2011

Dragostea nu durează doar 3 ani!

Umblă pretutindeni o vorbă cum că dragostea durează doar 3 ani. Părerea mea este că cel care a spus asta ori nu ştie să iubească, ori nu ştie ce e aia dragoste. Oricum, eu tind să îl contrazic şi să îi spun că dragostea durează mai mult de atât. Eu una sunt într-o relaţie foarte fericită de 3 ani şi nici gând ca dragostea să îşi ia bagajele şi să plece.

Cum să spui că nu e dragoste atunci când deabia aştepţi să te vezi cu el sau atunci când îl vezi îţi vine să îi sari în gât şi să îl săruţi nebuneşte? Oare nu e dragoste aceea care te face să pluteşti atunci când afli ce lucru frumos a făcut el la muncă? Sau atunci când el vine la tine cu un buchet de flori şi nişte Rafaello fără vreun motiv anume? Cum să nu fie dragoste toate micile sacrificii pe care le face doar pentru a fi cu tine sau pentru a-ţi face pe plac? Dacă asta nu e dragoste, atunci spuneţi-mi voi ce e? Alţii spun că ceea ce credem noi că e dragoste e doar rutina relaţiei şi că doar cum ea rămâi după ceva vreme de când vă cunoaşteţi. Sunt de acord că fiecare cuplu intră la un moment dat în rutină însă nu cred că dragostea dispare niciodată de tot. Până şi la bătrâneţe, atunci când amândoi sunt stafidiţi şi vorbesc de tinereţe tot au un licăr de fericire când se uită la cel de lângă el. L-am văzut eu şi vă spun sigur că aşa este!

Voi ce credeţi: câtă dragoste şi câtă rutină e într-un cuplu de-a lungul anilor?

Sursă foto: therecklessoptimist.com

Share

4 Comments

 1. Teo Grigorie says:

  Nu dureaza poate intensitatea dragostei mult. De obicei se tranforma in respect. Dar oricum, la o relatie de lunga durata, intotdeauna este mult de munca.

 2. Alexandra says:

  Depinde şi de cuplu…uneori da, intervine rutina, dar dragostea adevărată nu dispare aşa uşor.

 3. […] incurabili, care nu consideră că dragostea durează numai 3 ani sunt destul de sceptici în această privință. Idealul lor este o viață plină de iubire, […]

 4. lif says:

  Foarte frumoasa imaginea, este adorabil cand vezi pe strada doi batranei care inca se tin de mana.
  Da, rutina intervine, dar nu inseamna ca dispare dragostea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.