Azi savurez o piersică
June 22, 2011
Urăsc bârfa, răutatea şi indiscreţia ta!
June 22, 2011

Dragă tehnologie, ăsta e război!

Mademoiselle de scrie aceste rânduri strică cel puţin o pereche de căşti pe lună. Şi-a dus la reparat încărcătorul de laptop de patru ori în 2 luni. Şi-a scăpat telefonul de la etajul doi (şi încă funcţionează! – vedeţi ce înseamnă ataşamentul?). Iar cablurile sunt pentru ea o încurcătură de noduri şi probleme.

Domni dragi, vă rog să nu generalizaţi, dar domnişoara în cauză şi tehnologia nu prea au puncte în comun. Cu forma ei hardware, cel puţin, că în rest instalează antiviruşi, downloadează programe şi curăţă regiştri. Cu succes!

Dar când vine vorba de păstrat intacte carcase şi cabluri, de avut grijă cu touch-pad-ul şi, în esenţă, de a nu scăpa minuni tehnologice pe jos… mi-e imposibil!

Şi încerc. Zău că încerc! Îmi cumpăr husă pentru telefon, geantă pentru laptop, ţin aparatul foto cu determinare şi stau cât de departe se poate de priza de la calculator. Dar, cu toate strădaniile mele toate cele menţionate mai sus ajung mai mult sau mai puţin deteriorate , în mod repetat.

Mi s-a spus că sunt neîndemânatică dar, în afară de tehnologie, nu scap nimic pe jos şi vesela mamei e încă intactă. Nu uit nimic acasă, nu stau doi ani să-mi caut cheile în geantă.

Doar că mă lasa încărcătorul laptopului când mi-e lumea mai dragă şi eseele interminabile, iar telefonul se blochează exact când aştept un apel important. Am stricat căştile a cel puţin două prietene şi telecomanda tatei. Cel mai bun prieten mă priveşte suspect de fiecare dată când mă apropii de  iPhone-ul lui.

Ei, cum restabilesc eu relaţia cu tehnologia? Voi cum vă descurcaţi?

Sursă foto: funz.eu

 

 

Share

2 Comments

  1. Andreea Popescu says:

    Pot sa zic ca imi iubesc laptopul enorm de mult si pe cat posibil nu ii fac nimic rau, ma comport ca si cu un copil. E acel ceva cu care petrec cel mai mult timp.

  2. Irina says:

    Eu nu prea am treaba cu tehnologia. Nu stric si nu ma bag 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.