Numărul 100
December 29, 2011
Să curgă ciocolataaa!
December 29, 2011

Dorinţă 2012

În ultima perioadă mă obsedează un singur cuvânt: schimbare! Şi la schimbare mă refer chiar la locul pe care îl ocup în acest moment, căci am ajuns să cred că orice variantă mi-ar şade mult mai bine.

24 de ani – e vârsta la care am visat să fac multe, dar care în schimb îmi oferă o stranie senzaţie de „poţi face mai multe!”. Nu e o situaţie ce ţine de gustul de a schimba pur şi simplu ceva, ci de una în care ştii că acest context nu ţi se mai potriveşte şi, oricâte eforturi ai depunde, te simţi ca peştele în aer (nici pe uscat, nici în apă).

Credeţi-mă, nimic nu e mai frustrant pe această lume ca siguranţa faptului că nu aparţii unui loc şi neputinţa de  a face un pas înainte. Constrâns de împrejurări şi aproape obişnuit cu starea cu care refuzi să te obişnuieşti, pare din ce în ce mai greu să iei o decizie curajoasă. Situaţia e cu atât mai tristă cu cât te-ai considerat întotdeauna un om curajos.

O singură dorinţă-mi pun pe 2012: curajul de a-mi căuta locul. 

Sursa foto: flicker.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

1 Comment

  1. Carmen Gherca says:

    Frumos si important. Mult succes iti doresc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.