Cu sau fără pierce
August 2, 2011
Trusa mea de machiaj multicoloră
August 3, 2011

Dor de ducă

Of, ce chef de soare şi mare am… de nisip fierbinte şi apă sărată, de trupuri avide de soare şi găşti gălăgiose. Tălpile-mi să-mi fie arse de nisip, iar ochii să nu poată suporta atâta lumină. Să-mi întind trupul leneş la soare şi să nu mă gândesc decât la cât îmi este de sete. De toate mi-e dor, dar lucrul la care tânjesc cel mai mult e sunetul ademenitor al mării.

Mi-e dor şi de munte… De haina-i verde şi îmbrăţisarea-i răcoroasă. Să străbat poteci bătute de ani şi să îmi umflu nările cu aer curat. Să-mi pun flori în păr şi să alerg desculţă prin iarbă. Să merg atât de mult încât să aştept cu nerăbdare următorea clipă de repaos. De toate mi-e dor, dar lucrul la care tânjesc cel mai mult e umbra deasă a bătrânilor copaci.

Mi-e dor de ducă…să-mi iau geanta şi să pornesc spre acel loc care mă face să vreau să opresc timpul în loc.

Care sunt locurile voastre preferate?

Sursa foto: flicker.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.