Undeva, acolo…unde poti trai propria ta poveste
September 12, 2012
Fetele din provincie vs. fetele din Bucureşti
September 13, 2012

Doamna Marc, petrecem și noi azi?


Ea este mama mea. Mereu cu zâmbetul pe buze și pregătită cu o vorbă bună pentru fiecare om din jurul ei, mama este îndrăgită de toată lumea. Nu cunosc persoană care să fi spus vreodată ceva de rău de ea. Chiar observ ridicări din sprânceană de la oameni dacă încerc să fac mișto de ea, pentru că toată lumea știe cât de minunată este.

Oamenii se miră de fiecare dată când îi află adevărata vârstă și ni s-a întâmplat adesea să ni se spună că suntem surori. Mama e frumoasă rău, iar eu radiez de fiecare dată când o văd aranjată frumos și zâmbitoare. Îmi place că e mereu îngrijită și că merge extrem de des la salon, pentru că nu îi place să aibă părul nearanjat sau manichiura nefăcută.

Mama e o perfecționistă și nimic din ce facem noi, cei din jurul ei, nu e de ajuns. Pentru că ea știe că întotdeauna se poate mai bine, dacă îți dai un pic silința. Mama pune 5 întrebări pe secundă, nici una în legătură cu cealaltă și se miră când nu îi răspunzi imediat la ele. Dar ea are ordinea ei.

Mama adoră competiția, acesta fiind și unul dintre principalele motive pentru care în timpul liber îi place să doboare toate recordurile la jocurile de pe Internet. A se vedea profilul ei de Facebook.

Mama are mereu grijă de mine, probabil chiar și când voi avea 50 de ani. Și îi place la nebunie să discute cu mine cele mai picante și intime nebunii. Mama e deschisă la minte și poți vorbi cu ea absolut orice. Uneori îți dai seama că știe mai multe ca tine sau că e prea deschisă la minte pentru generația ei. Aah, și nu îi place să i se spună ”tanti” sau să i se adreseze cineva ca fiind în vârstă. Așa că dacă vă întâlniți cu mama mea azi, spuneți-i simplu ”La mulți ani, Maria!”.

Eu îmi permit să o tachinez un pic azi și să îi spun ”La mulți ani, tanti Zuma!”. Hai, nu te supăra, știi că te iubesc și că diseară petrecem ca fetele în oraș … din nou! Te pupă a ta odraslă și îți urează o zi de naștere cu multe zâmbete și mult răsfăț!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

6 Comments

 1. Marc Maria says:

  Multumesc din suflet,comoara mea!

 2. carmen says:

  Foarte frumos! La multi ani, stimata doamna!

 3. etienne says:

  La multi ani…

 4. Alma says:

  :), La mulți ani, Maria!
  Foarte încântată sunt că v-am cunoscut!
  Ce noroc ai măi Andreea …

 5. lorelaylilu says:

  La multi ani,draga surioara!
  La multi ani,draga matusica!
  Sa fii mereu asa cum esti!
  Te pupam virtual si…..vreeeem si noi…..distractie!

 6. Marc Maria says:

  Va multumesc din suflet pentru toate urarile!