Cadou de Crăciun pentru sora mea x 3
December 17, 2010
La mulţi ani, Andreea!
December 17, 2010

Sunt un maaaare ticălos!

Ori din cauză că se apropie Crăciunul, ori din nu ştiu ce motiv, am văzut un film pe care îl consider cea mai bună animaţie pe anul acesta! „Sunt un mic ticălos!” mi s-a părut o capodoperă animată, o oră jumătate de copilărie gratuită! Am râs, a râs şi scaunul de sub mine, am dobândit un nou tic verbal, m-am îndrăgostit de drăgălăşenia personajelor şi abia astept să îl mai văd o dată! Da, sunt o maniacă!

Marele mizerabil” Gru află că nu mai e apreciat la muncă. Şi ce face? Simplu! Un plan în care să demonstreze că e cel mai bun, furând luna! Dacă va reuşi, o să aflaţi voi, dar eu nu vreau să vă povestesc acţiunea filmului (care e formidabilă, by the way) ci despre personaje! Nu imi doresc să vă scriu o recenzie pe care o puteţi găsi pe sute de site-uri!

Am ce am eu cu personajele din filme, şi aici am găsit doar personaje memorabile, extrem de haioase, pe care ai vrea să le iei cu tine acasă după vizionarea filmului! Paradoxal, numai în acest film un răufăcător poate fi şi un „tătic adorabil” pentru Agnes (de la care am împrumutat expresia: „you’re so fluffy, I’m gone die!”), Edith (trouble maker cu căciulă roz) şi Margo (singura cu picioarele pe pământ).

M-am distrat pe cinste şi sper să vă placă şi vouă, dacă nu cumva l-aţi văzut! Eu una aş mai vrea şi o continuare sau măcar un film cu chestiile mici, gabene si cu ochelari simpatici!

Cine l-a văzut, să arunce mâinile în aer!!! 😀

Sursa foto

Share

3 Comments

  1. catalina says:

    am mainile in aer :)) foarte amuzant filmul, me like it! 🙂

  2. Teo Grigorie says:

    Doamne o ador pe Agnes:X:X Super filmul! Si asa in ultimul timp nu prea au aparut animatii faine 🙂

  3. Clara Popescu says:

    si mie mi-a placut mult 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.